Sayfa 215/1004 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Viop LIII

1. Viob yapmadım hiç. Bana göre kumar. Sebebi ne hisse alırsın kısmen de olsa ortak olursun. Kar ederse temettü alırsın. Ama viobda sadece yön.

2. Ben yeni uyandım çarşıya çıkmak beni yoruyor. Gece nöbeti Ariston abi ile bana kaldı.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    gönlümde kurmadığım zamanların
    çalan saatlerini çoktan duyar oldum
    bir sende var olamadım, duvar oldun
    ne yâr oldun, ne de ayrılığa bir sevda
    hamza sütbıyık - antropolog , şair , ot bilimci

sonrası , gökhan özen ;

gönlümü teslim aldı hüzün içimde senden kalan cam kırıkları. aynadan sensiz yüzüm, sensiz hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları. bir gece yarısı ansızın pencerenden dışarıya bak, göreceksin köşe başında nöbet tutuyordur gözlerim. öyle kolay değildir beni unutmak, hala sokaklarındadır ayak izlerim.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Eur dolar kafayi yedi. Eur da 28 e igne bar attilar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eur dolar kafayi yedi. Eur da 28 e igne bar attilar.
    işlemlerin % 80 i robottur. 10 birimlik zamanda oluşacak fiyatlamalar 1 birimlik zamana sıkışıyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viob yapmadım hiç. Bana göre kumar. Sebebi ne hisse alırsın kısmen de olsa ortak olursun. Kar ederse temettü alırsın. Ama viobda sadece yön.
    Aslında tam sana göre paran az, vadelisi olan hisselerde, al sat yapabilirsin, ne alıp satıyorsun mesela genelde.

Sent from İPhone 16 Pro Max

Bu Nokia ya hakikaten yazık etmişler, eski telefonum N73 2006 da almıştım. Telefonu temizleyeyim diye parçaladım. Telefona resmen aşık oldum vallahi, Tasarım, dizayn, parçaların kalitesi, müthiş.. tahminim altın da var gibi iletkenlerde.

Hanımın iPhone 8 in bataryasini degistirmiştim, bunun yanından bile geçemez.

Yazılimla götürüyorlar işi, Android duman etti Nokiayı, smbian da keşke inat etmeseydiler.

Son düzenleme : altınorta; 10-08-2023 saat: 02:29.

8.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Aslında tam sana göre paran az, vadelisi olan hisselerde, al sat yapabilirsin, ne alıp satıyorsun mesela genelde.

Benim alıp sattığım üç beş hisse. Aynı hisseyi bir günde 100 lot 100 lot 50 kere alıp satıyorum. Mesela salı günü için hesap eksideydi 1134 TL bugün yatıracaktim. Bugün yaptığım işlemler ile aynı lotum olmasına rağmen hesap 800 e yakın artıda.

Sayfa 215/1004 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •