Originally Posted by
lionnes1
Sayın Yıldız Tozu büyük kurumlar kastınız nedir? aracı kurumlar mı?
Şahsen ben fonlara şirket hakkında bilgi mesajı atıp , şirketi tanıtmanın çok daha fazla faydalı olduğunu düşünüyorum.
Bu mesajı da her gün ve çok fazla kişi atarsak çok daha etkili olur kanısındayım.
Bu sebeble sosyal medayının da gücüyle çok kişiye ulaşıp , yerli yabancı fon yöeneticilerine herkesin mesaj atması çok etkili olur diye düşüyorum
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Kurumsal fonlar... Yönetim devamlı kurumsal şirketlere hisse satıyorlar onlardan bahsediyorum... 109 dan alan kurumsal şirket gibi..
Madem kurumsal şirket alıyor söyleyin benimkini de satayım.. Paso kendileri satıyor.
Sn.lionnes valla kendinizi düşünmüyorsanız ülke itibarını düşünün. Tanıtım yaparsınız gelir biri alır malır sonra 5 lirada buluruz kendimizi 10 yıl çıkamayız bu kör delikten. Bırakın milletin aklına girmeyin valla. Sonra arada kalır kötü olursunuz....
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Yer İmleri