Sayfa 682/1004 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Viop LIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu tüm mahalleli olarak yarın 7.gün olan gundi abinin etiketlediği tepeyi herif ince uclu matkapla delicek mi merakla bekliyoruz.
    Sayın muallimim az önce gara oğlanlar ellerinde hiltiylen kapının önünden geçtiler. Nereden delecekkerini deyivermediler üstten mi alttan mi

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın muallimim az önce gara oğlanlar ellerinde hiltiylen kapının önünden geçtiler. Nereden delecekkerini deyivermediler üstten mi alttan mi
    Gundinin tepesini ince uclu matkapla deldirene kadar şortlarımı vermem herife
    O etiket sökülecek o kadarrrr
    Hamdım Piştim Yandım

3. Geçmiş zamanda elimde epeyce vardı,23 yılın intikamını alıyor.
    2020 Senesinde Altınorta'ya AL önerisinde bulunduğumda hisse 7-8 tl.cıvarında idi.
    NUH Çim de 6-7 tl.idi.
    Kaçan balıklar büyük oluyor.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gundinin tepesini ince uclu matkapla deldirene kadar şortlarımı vermem herife
    O etiket sökülecek o kadarrrr
    Bozkuş muallimim altındaki şortu verme de gerisini ne edersen et. Bide gara oğlanlarda senin donu aramayalım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Konu komşu tüm mahalleli olarak yarın 7.gün olan gundi abinin etiketlediği tepeyi herif ince uclu matkapla delicek mi merakla bekliyoruz.
    dayu... PALA lönke döndümmü, gerçekleri hiç iplemez, '' beklenti var haaa...'' der

perşembe faiz kararı var... (o faiz kararında boş tahtayı 10-20000 puan çızıktırma korkusu varya, o korku )

PALA.. şortçuyu, o güne kadar, o korku ile her türlü BİÇER

dere tepe dümdüz eder

kafası kızmaya görsün, faiz kararına tahtayı 900000 de sokar

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş muallimim altındaki şortu verme de gerisini ne edersen et. Bide gara oğlanlarda senin donu aramayalım
    Sen rahat ol dayucuğum, sıkışırsam herif beni kurtarmak için bi daldırıp çıkartır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    benim stratejim genelde şort üzerne .....endeksin tepesinden şotlarımj sonra az az karları alırım..........yanlız zarlar hileli.....Gördün değil mi adam bugün şortlamış eline yüzüne bulaştırdı.....sonra bize saydırır....her neyse teknik bir yere kadar....dikkatli olmak lazım.....
    adam olsan alıntılar yazarsın cahoyu uyardığım gibi senide uyarayım çakma ekonomist tanımadan bilmeden kimseye laf yetiştirme ha yapacaksanda adam gibi yap mahalle karıları gibi topikte dedikodu yapma.
    gelelim dedikodu yaptığın alana nereden şortladığımı biliyormusun yok , peki isteseydim karla kapatırmıydım evet ama spotta yüklü tahtalarda olduğum için oyunu 2 jetonla başladım , eregl hareketi ile stoploss oldum.
    sen ne yaptın mahalle karıları gibi dedikodu bu işleri bırak işine bak milletin derdi sonra bir yerlerini germesin hadi sağdan uza.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8. bana boşkuşu getirinnnn.
    çağ atlamışız. asdasds.
    öğleden beri, iski ilen garagol arasında fink atıyom.
    tesisatta aktif olan su saatlerini çalmışlar.
    tapaladım hepsini. alırlar o tapayı artık ne yaparlarsa. asdasfds.
    idam şart. amonyum nitrat.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 682/1004 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692732782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •