Sayfa 90/330 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 713 - 720 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Ben de diyorum bütün hisselerim yeşilken bu neden kırmızı. Meğersem fedoramca gelmiş aramıza. Hoşgelmiş.
    Hoşbulduk! İşlerinizi bozmam merak etme %6 mı ( indirdim) alıp kredimi kapatacağım 😎
    %6 daha düşersek, daha fazlasına izin vermeden Borusan’a geçerim, oradan %15 i alır kredimi kaparım!

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Aşagıdan yerine koymuş bugün fazlasıyla. Başkan hep yanlış sulardasın kusurabakma. Konuşuyorlar mı hiç paraları hiç etti denilen TVF dün deprem zamanı nerelerden aldığı neleri kimlere nerelerden yasladı.... Konuşmazlar. Sen Lunar varken sağı solu okuma boşyere.
    Başkan Senınlayım!
    O da olmazsa, Enerjiden %30 alır kredimi kaparım!😎

Yeterki dostlar sağolsun!

2. Gelen Kap ile iş bankası iştiraklerini iş holding bünyesine aktarıyor.. Bu devredilen İş holdinginde %100 hissesini kendi bağlı ortaklığı yapıyor.çok fazla bir değişiklik beklemiyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Gelen Kap ile iş bankası iştiraklerini iş holding bünyesine aktarıyor.. Bu devredilen İş holdinginde %100 hissesini kendi bağlı ortaklığı yapıyor.çok fazla bir değişiklik beklemiyorum..
    Kuşlu sitede sevinç nidaları var da ne değişecek ben bir anlam veremedim.

4.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Gelen Kap ile iş bankası iştiraklerini iş holding bünyesine aktarıyor.. Bu devredilen İş holdinginde %100 hissesini kendi bağlı ortaklığı yapıyor.çok fazla bir değişiklik beklemiyorum..
    İş Holding’i ilk defa duydum internette de hızlıca baktığımda bir bilgi yok isholding.com da başka birine ait.

İş bankası zaten holding gibi acaba gerçek anlamda da holdingleşiyor mu diye düşündüö ama söylediğim gibi bir şey bulamadım buna dair.

Bir iş bankalı olarak varsa iş holding ile ilgili bir bilgi öğrenmek isterim.

5. Elinde olan pazarlıyor işte. Balina Bey gibi ben de bir değişiklik beklemiyorumda bedelsiz bölünme gibi bir haber sanırım. Şirkete bir girdi çıktısı yok ama tavan olurya onun gibi Ama tabi o kadar şirketin bir çatı altında konumlandırılması güzel bir şey

Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    İş Holding’i ilk defa duydum internette de hızlıca baktığımda bir bilgi yok isholding.com da başka birine ait.

İş bankası zaten holding gibi acaba gerçek anlamda da holdingleşiyor mu diye düşündüö ama söylediğim gibi bir şey bulamadım buna dair.

Bir iş bankalı olarak varsa iş holding ile ilgili bir bilgi öğrenmek isterim.
    Evet, gerçek anlamda holdingleşiyor.
    Fakat yeni şirketin adı belli değil.
    Kalantor holding olsun isterdim, ama büyük ihtimalle İş Holding veya benzer bir isim bulurlar.

7.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Hep holding gibi banka diyorduk ya adını koyuyorlar kurumsal yapıyı holding altında toplayacaklar sanırım! Psikolojik olarak bile iyi ki mutlaka farklı avantajları da vardır.

8.  Alıntı Originally Posted by Kalantor bey Yazıyı Oku
    Evet, gerçek anlamda holdingleşiyor.
    Fakat yeni şirketin adı belli değil.
    Kalantor holding olsun isterdim, ama büyük ihtimalle İş Holding veya benzer bir isim bulurlar.
    İşin diğer yüzü İŞ holding diye bir başka kurum var 😎 Markayı parayı basar alır mı bilmem ama çok boş gibi de görmedim o firmayı Kfc yi falan satın almış. İşbankholding.com boşta ise alıp hediye edelim 😍şimdilik o var.(bakmadım boşta mı)

Şaka bir yana bunları düşünmüşlerdir!

Kızacaklar belki ama bu ele geçirilmeyi önleyici bir adım da olabilir! Malum ….

Sayfa 90/330 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •