Mandiraci abi.
Hareket noktamýz teknik analiz diye birþey yoktur.
Bugünkü yüksek hareket ile tepe geçilmesi ile lebaleb teknik analizciler kesinlikle yeni dalga baslartilar cýrt olanlar stop long açtýlar. Kimi stop kimi zaten karambole iflaslik konumuz deðil.
Oluþmuþ yapýya baktýðýmýzda bu market ne yapýyor algý ve olgu içinde ayrýca 5 li kombine nin neresinde olduðuna baktýðýmýz itibariyle birþeyler olabilir gibi.
Olmayabilirde.
Bu iþler iþ deðil....
![]()
Neyse ..kayýptayken bu kadar keyif yaptýðýma göre demek kazanýrsam noolcak
Tüm dostlarýma teþekkür eder bol þans diliyorum
Huzurlu geceler
https://www.youtube.com/watch?v=YBXV9lnshFo
Hayat hoþ gerisi boþ
Þu belli bu markette karambole terse poz alan net batacak ki bý milyon defa batmistir. Ayrýca semirmis borsacilardan taze olanlar varsa bu iþe heves eden hayatýnýn hatasý.
Uzaklaþ
Yatay yukari kýrýlmasý kombinasyonu düzeltme bittiði yeni yukselis bekler normal tech analizci.
Ben ise asla teknik analiz diye birþey olduðuna inanmýyorum.
Adios Grande finale.
Abi benim derdim asla tartýþma falan çýkarmak deðil.
Beni burada yakýnen tanýyanda bir çok arkadaþým var. Bazen çok ciddi miktarlarda býrakýrým masada dert deðil. Ama benim için 80-100 kontratým teþkil ettiði anlam 6-7 kontratla sermayesi 150-200 olan için adamla ayný.
Yakýnen tanýdýðým ve tecrübesi beni tartacak çok sevdiðim insanlar var aranýzda ama sermayeden dolayý 5-6 kontrat yapabiliyor.
Demek istediðim az kontratla iþlem yapanlar algýcý ve hobidik vb söylemleri haketmiyor, takýldýðým nokta o.
Yoksa Abka nýn dediði gibi günde 100 tane saða sola poz yazýlarýný bende pas geçiyorum.
Neyse 3 veya 100 gerçekten katký veren herkese teþekkürler.
bugün düþmesi çok zordu, nedeni þu ?
147 þirket tek çatý lafý ortaya atýldý, sanýrým dün
þimdi köylü Ahmet’in ekinde iþC olsa adamý öldirsen 50 taleden önce satmaz
haber diyelim uydurma, yalan olsun,
yinede satmaz, sarýlýr yatar pýrasayla koynunda
bu yüzden bu borsa basit düþünürsek tahmince yukarý gidecek
mazot bulundu, 147=1( tek) Çatý![]()
Yer Ýmleri