Sayfa 382/1001 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Dağ, 29 Ekim de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceğine yönelik soru üzerine, -Bir tarih vermek benim bulunduğum pozisyon itibarıyla doğru değil. Hangi aşamada olduğunu çok fazla bilmiyorum. Ama Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar. İnşallah bu konudaki çalışmalar nihayete erdiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır- ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...nilanGundemAlt

Bu adam ne diyor anlayan varmi ?

Ulan bi kere de delikanli olun, oynamayin bu milletin umuduyla.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Dağ, 29 Ekim de emeklilere 5 bin lira ikramiye verilip verilmeyeceğine yönelik soru üzerine, -Bir tarih vermek benim bulunduğum pozisyon itibarıyla doğru değil. Hangi aşamada olduğunu çok fazla bilmiyorum. Ama Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız bu konuda hem emeklilerimizin bize gelen taleplerini karşılamak noktasında hem de bütçe dengesi pozisyonundaki hususu masaya yatırmak suretiyle en doğru kararı vermek için çalışmalarını hızla yapıyorlar. İnşallah bu konudaki çalışmalar nihayete erdiğinde bunu kamuoyuyla paylaşacaklardır- ifadelerini kullandı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...nilanGundemAlt

Bu adam ne diyor anlayan varmi ?

Ulan bi kere de delikanli olun, oynamayin bu milletin umuduyla.
    Ben en kısaca anlatayım, emekliye 3+1'ri verilecek köküyle.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Nerede bir emekli görsem s.kesim gelir diye, bir şarkı güftesi/ bestesi şart.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Söylenti ile amsalakları gayet güzel avutuyorlar, helâl olsun.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Hergün çöp varilinin başında birilerini görüyorum, b. yemelerinde büyük fayda var...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. EURUSD by Hıdır

Öncesi

Sonrası

Işin garibi, niye ben çöp varilini eşeliyorum diye sorgulamıyorlar...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nerede bir emekli görsem s.kesim gelir diye, bir şarkı güftesi/ bestesi şart.
    Parklardaki bank sayısı arttırılsın, camiye klima takılsın, halıfleksler yenilensin, başka da bi şey ilazım değil her bi şeyimiz var çoh şükür...Başka adam mı var yiğenim de hele, kime verek, Erduvan iyi, bi Kur an okuyo bi görsen.

Hem dünyada kriz var ımış, Almanlar açmış aç...

Sayfa 382/1001 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •