Sayfa 590/1012 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Viop LV

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Endeksi mutlak sıfıra doğru götürecek Tokatlı kardeşimiz
    yok yahu..... bugün 25 bin kardan yanlış hamleden eksi 3 bin zararla kapadık portföyü..... admların artık ger hareketini birebir tahmin ediyoruz....tek bir işlem tüm yaptığın karı alıyor.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Karadenizden akdenize füze atsa eskisehirden geçer. Kafamıza düşmese bari. Şaka bir yana bizden izinsiz hava sahamızdan füze gecirebiliyorlar mı?
    Yo ortağım kapalı hava sahalarını dolanıp gidiyor.

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Hocam ben gideceklerine ihtimal vermiyorum,
    bu sefer bu insancıklar cidden tehlikede ....hatta Erdoğan bu çifte vatandaş olanlara kesinlikle bir hamle yapmalı....yoksa halk affetmez bu kansızları.....

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yo ortağım kapalı hava sahalarını dolanıp gidiyor.
    İyi bari. amerikalilarla ruslar da bi zahmet üstümüzde tepismesin.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Viob %2 artı mi şimdi. Tokatlı boyuna pompalıyor ya short ya da nakitte düşse de mal almak derdinde
    Korkma yarın artı olur ama nereye kadar onu bilemem.....ben poz kapatırım seans sonunda........böyle zamanlarda malla girenin aklına şaşarım.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

İstanbul'da İsrail'e karşı düzenlenen protesto gösterileri sırasında bir grup, McDonald's şubesine saldırıp camlarını indirdi.

McDonald's Türkiye, daha önce Katarlı Boheme Investment şirketine ait olduklarını, McDonald’s İsrail işletmesi ile hiçbir bağlantıları olmadığını ve Gazze'ye yardım gönderdiklerini açıklamıştı.

https://twitter.com/yirmiucderece/st...NSryH52aw&s=19

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Napalım tohatlı abi, mal elimizde patladı
    2.bi emre kadar yeni alım yapmıycaz konu komşu tüm mahalleli olarak bu akşam toplanıp karar aldık.
    Endekis 5bine düşünce alıcaz

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    İstanbul'da İsrail'e karşı düzenlenen protesto gösterileri sırasında bir grup, McDonald's şubesine saldırıp camlarını indirdi.

McDonald's Türkiye, daha önce Katarlı Boheme Investment şirketine ait olduklarını, McDonald’s İsrail işletmesi ile hiçbir bağlantıları olmadığını ve Gazze'ye yardım gönderdiklerini açıklamıştı.

https://twitter.com/yirmiucderece/st...NSryH52aw&s=19

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kola içmeyi bıraktım. Hamburger de yemem artık...Umarım İtalya ile aramız bozulmaz. Bir pizza kaldı sevdiğim...

Sayfa 590/1012 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •