Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4354 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Tahsisli onaylanmis:

1. a) Çan2 Termik AÞ’nin (Þirket) 1.262.050.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 800.000.000 TL olan
    çýkarýlmýþ sermayesinin, Borsa Ýstanbul AÞ’nin (Borsa) Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde
    belirlenecek pay satýþ fiyatý ile beraber toplam satýþ hasýlatý tutarý 3.005.423.800 TL’ye karþýlýk gelecek adet ve nominal tutarda
    artýrýlmasý nedeniyle ihraç edilecek ve mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarý kýsýtlanarak tahsisli olarak Þirket ortaðý Odaþ
    Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AÞ’ye (Odaþ) Þirket’e koymuþ olduðu sermaye avansýndan karþýlanmak üzere satýlacak paylara
    iliþkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanmasý talebinin; pay satýþ fiyatý nominal deðerden, Odaþ'ýn Þirket paylarýnda 21-
    27.07.2023 tarihleri arasýnda yapmýþ olduðu satýþ iþlemlerindeki en yüksek satýþ fiyatýndan düþük olmayacak þekilde ve Prosedür
    çerçevesinde baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak þekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karþýlanmasýna,
    b) Tahsisli sermaye artýrýmýna katýlacak Odaþ’ýn yönetim kurulu baþkaný Burak ALTAY tarafýndan verilen, ihraç
    edilecek paylarýn Odaþ'ýn Merkezi Kayýt Kuruluþu AÞ (MKK) nezdindeki hesaplarýna geçtiði tarihten itibaren 2 yýl süreyle Borsa’da
    satýlmayacaðý, Borsa’da satýlmasý sonucunu doðuracak iþlemlerde bulunulmayacaðý yönündeki taahhüdün Odaþ’ýn yönetim
    kurulu kararýna da baðlanarak gerekli iþlemlerin tesis edilmesi hususunda MKK’ya bilgi verilmesine
    karar verilmiþtir.

Alýntý Originally Posted by asuGaGuGa Yazýyý Oku
    Tahsisli onaylanmis:

1. a) Çan2 Termik AÞ’nin (Þirket) 1.262.050.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 800.000.000 TL olan
    çýkarýlmýþ sermayesinin, Borsa Ýstanbul AÞ’nin (Borsa) Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü (Prosedür) çerçevesinde
    belirlenecek pay satýþ fiyatý ile beraber toplam satýþ hasýlatý tutarý 3.005.423.800 TL’ye karþýlýk gelecek adet ve nominal tutarda
    artýrýlmasý nedeniyle ihraç edilecek ve mevcut ortaklarýn yeni pay alma haklarý kýsýtlanarak tahsisli olarak Þirket ortaðý Odaþ
    Elektrik Üretim Sanayi Ticaret AÞ’ye (Odaþ) Þirket’e koymuþ olduðu sermaye avansýndan karþýlanmak üzere satýlacak paylara
    iliþkin ihraç belgesinin Kurulumuzca onaylanmasý talebinin; pay satýþ fiyatý nominal deðerden, Odaþ'ýn Þirket paylarýnda 21-
    27.07.2023 tarihleri arasýnda yapmýþ olduðu satýþ iþlemlerindeki en yüksek satýþ fiyatýndan düþük olmayacak þekilde ve Prosedür
    çerçevesinde baz fiyat veya söz konusu baz fiyattan yüksek olacak þekilde belirlenmesi suretiyle olumlu karþýlanmasýna,
    b) Tahsisli sermaye artýrýmýna katýlacak Odaþ’ýn yönetim kurulu baþkaný Burak ALTAY tarafýndan verilen, ihraç
    edilecek paylarýn Odaþ'ýn Merkezi Kayýt Kuruluþu AÞ (MKK) nezdindeki hesaplarýna geçtiði tarihten itibaren 2 yýl süreyle Borsa’da
    satýlmayacaðý, Borsa’da satýlmasý sonucunu doðuracak iþlemlerde bulunulmayacaðý yönündeki taahhüdün Odaþ’ýn yönetim
    kurulu kararýna da baðlanarak gerekli iþlemlerin tesis edilmesi hususunda MKK’ya bilgi verilmesine

karar verilmiþtir.
    --21-27 tarihleri arasýndaki emanet satýþlar ne olacak??...gerçek bedelli tahtadan mý yapýlacak???

3.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    --21-27 tarihleri arasýndaki emanet satýþlar ne olacak??...gerçek bedelli tahtadan mý yapýlacak???
    Bedelli olmaz, o emanetler halka arz olur,çanak kýrýlýnca.
    Yol uzun asýl ralli 2024 baþlayýp , 2025 'te sonuçlanacak gibi gözüküyor,þahsi öngörüm.ytd.

Alýntý Originally Posted by HYPATAI Yazýyý Oku
    Yol uzun asýl ralli 2024 baþlayýp , 2025 'te sonuçlanacak gibi gözüküyor,þahsi öngörüm.ytd.
    --sen anlamamýþsýn...

5.  Alýntý Originally Posted by HYPATAI Yazýyý Oku
    Çanak kýrýlýnca sehven oldu sanki, katlanýnca daha yakýþýklý duruyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

6.  Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
    Çanak kýrýlýnca sehven oldu sanki, katlanýnca daha yakýþýklý duruyor...
    Üstadým, babasýnda çanak katlanýrsa,anasý fezaya çýkar.
    Yatsak kalksak 2025 3. çeyrekte gözümüzü açsak.
    25 yýllýk borsa tecrübemde böyle deli para þirketine yatýran bir patron görmedim.Duymadým...
    Liberalizmin kurucu unsuru olmalarýnýn avantajýný yaþýyorlar.
    Güzel miras býrakmýþlar, çocuklarýna...

Alýntý Originally Posted by HYPATAI Yazýyý Oku
    Üstadým, babasýnda çanak katlanýrsa,anasý fezaya çýkar.
    Yatsak kalksak 2025 3. çeyrekte gözümüzü açsak.
    25 yýllýk borsa tecrübemde böyle deli para þirketine yatýran bir patron görmedim.Duymadým...
    Liberalizmin kurucu unsuru olmalarýnýn avantajýný yaþýyorlar.
    Güzel miras býrakmýþlar, çocuklarýna...
    --biraz geçmiþi deþin...ben ODAÞ ýn bugüne kadar yayýnlanan bilanço ve özel durum açýklamalarýný dip notlarýnýn dibine kadar okdudum; ÇAN-2 termik santralinin ÇED raporunu da... biraz okuyun da sonra uçun...
    --karamanýn koyunu sonra çýkar oyunu...kýrk yýllýk kani, olur mu yani?

8.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    --biraz geçmiþi deþin...ben ODAÞ ýn bugüne kadar yayýnlanan bilanço ve özel durum açýklamalarýný dip notlarýnýn dibine kadar okdudum; ÇAN-2 termik santralinin ÇED raporunu da... biraz okuyun da sonra uçun...
    --karamanýn koyunu sonra çýkar oyunu...kýrk yýllýk kani, olur mu yani?
    Bizde olursa diyoruz.Karamanýn koyununun oyunu belli.Alim olmaya gerek yok.

Bu yýl sonu itibariyle en iyi fiyat beþ bölü dört dolar olur.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •