Artan

291,50 10 17:58
99,00 10 17:57
16.477,50 10 17:59
134,20 10 17:59
71,50 10 17:55
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 17:59
512,00 -9.94 17:59
56,90 -6.72 17:59
90,65 -6.55 17:58
32,62 -6.43 17:59
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.432.600.814,05 17:59
24.509.953.978,00 17:59
18.977.999.301,36 17:59
14.938.461.889,30 17:59
14.375.505.971,00 17:59
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3510 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    179 milyon zarar acýkladý
    Evet sayýn marin, bilançonun iyi geleceðine iliþkin tahminimde ciddi miktarda yanýldým, bilançoda bu çeyrekte cüzi de olsa net kar olacaðýný düþünüyordum. Henüz inceleme fýrsatým olmadý ama yukarýda ayrýntýlý yazan arkadaþlar olmuþ.

Karel biraz daha cesaretli olup ta yüksek oranlý bedelli sermaye artýrýmý yapsaydý belki bu borçlarý hýzlý bir þekilde azaltmasý mümkün olacaktý ama belki de onaylanmama riskini göze alamadýklarý için mi bilemiyorum küçük bir oranla sermaye artýrýmý yaparak teþbihte hata olmaz yaraya pansuman yapma kararý aldýlar halbuki yaraya cerrahi müdahale gerekiyor.

2.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Evet sayýn marin, bilançonun iyi geleceðine iliþkin tahminimde ciddi miktarda yanýldým, bilançoda bu çeyrekte cüzi de olsa net kar olacaðýný düþünüyordum. Henüz inceleme fýrsatým olmadý ama yukarýda ayrýntýlý yazan arkadaþlar olmuþ.

Karel biraz daha cesaretli olup ta yüksek oranlý bedelli sermaye artýrýmý yapsaydý belki bu borçlarý hýzlý bir þekilde azaltmasý mümkün olacaktý ama belki de onaylanmama riskini göze alamadýklarý için mi bilemiyorum küçük bir oranla sermaye artýrýmý yaparak teþbihte hata olmaz yaraya pansuman yapma kararý aldýlar halbuki yaraya cerrahi müdahale gerekiyor.
    Bedelliden baþka çözüm üretsinler...

3.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    Bedelliden baþka çözüm üretsinler...
    Ben geçen sene yapýlan ve bu yýl baþvuru aþamasýnda olan iki bedelli sermaye artýrýmýndan bahsediyorum yeni bir bedelli yapsýn demiyorum sayýn Wiper, bu artýrýmlarda dediðim gibi olsaydý finansal durum hýzlý bir þekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artýrýmý yaparsa yatýrýmcý güvenini zedeler, bence sýkýntýyý hýzlý bir þekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazýr halka arzlar yoðun talep görürken þirketin makul bir oranda ikincil arz yapmasý çok güzel nakit giriþi saðlayabilir

4.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Ben geçen sene yapýlan ve bu yýl baþvuru aþamasýnda olan iki bedelli sermaye artýrýmýndan bahsediyorum yeni bir bedelli yapsýn demiyorum sayýn Wiper, bu artýrýmlarda dediðim gibi olsaydý finansal durum hýzlý bir þekilde düzelirdi. Bundan sonra bir daha bedelli sermaye artýrýmý yaparsa yatýrýmcý güvenini zedeler, bence sýkýntýyý hýzlý bir þekilde çözebilecek bir yol ikincil halka arz olabilir, hazýr halka arzlar yoðun talep görürken þirketin makul bir oranda ikincil arz yapmasý çok güzel nakit giriþi saðlayabilir
    Kýsacasý bu hisseden bir bok olmaz zamanýmýzý bunca zamandýr çaldý yazýk….

5.  Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    bu kafayla giderseler bedelli geçici pansuman olur...bataklýðý kurutmak lazým...beceriksiz yönetim var...heryerde olmak zorundalar mý öyle bir zorunluluk mu var...farklý kar marjý yüksek alan yok mu teknolojide....bu bedelliden sonra daha katýlmam çýkarým bu hisseden...1 yýldýr para kazandýrmadý hayal kýrýklýðý olmaya baþladý...sürekli biz para vereceðiz ama þirket bize birþey vermeyecek öyle bir dünya yok...

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •