Sayfa 224/475 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    @fedoramca, SISE hissesi tutanlar galiba gerçek uzun vadeci; yorum yazmaya bile uzun vadede geliyoruz.
    Öyle, öyle...

2.  Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    @fedoramca, SISE hissesi tutanlar galiba gerçek uzun vadeci; yorum yazmaya bile uzun vadede geliyoruz.
    Yorum yazacak birşey mi kaldı, adamların faaliyet için girmediği ülke kalmadı ki. Sektörünün lideri. Yorum yapacak birşey yok, yorumsuz bir şirket oldu bilakis.. ytd

3. Hisse fiyatı için yorum olursa! Kanımca geçmişteki gibi hazmediyor, bu durum zaman alabilir elbette. Yinede bilmek zor.. ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hisse fiyatı için yorum olursa! Kanımca geçmişteki gibi hazmediyor, bu durum zaman alabilir elbette. Yinede bilmek zor.. ytd
    Haklısın. Bu gibi zamanlarda, şirketine de güvenmişsen, şu hisse gitti, altın bilmem ne oldu, faize koysaydım demeyeceksin. Bunun da sınırı yok, risk çerçeveni de çizmişsen, DİSİPLİNLİ EKLEMELER YAPACAKSIN.

Ben bu işlerden bunu anladım... Sonra 6'lardan 7'lerden, 11'lerden, 14-15'lerden eklediklerini hopp GAPTIRIRSIN!

5. Hatta deli cesareti, savaş zamanı çok net hatırlıyorum 11.80, 11.90'dan ( o gün TABAN fiyatları idi) aldıklarım vardı...

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Hatta deli cesareti, savaş zamanı çok net hatırlıyorum 11.80, 11.90'dan ( o gün TABAN fiyatları idi) aldıklarım vardı...
    Evet 18 lerden mı ne geriye düşmüştü, son dokmelerini yapmisti sonrada son şampanyayi patlatıp gitmişti.

7. Sıse de artık karının %40 ı temettü olarak vermeli
    Geri kalanı ile yatırm yapmalı

8.  Alıntı Originally Posted by VADE YOK Yazıyı Oku
    Sıse de artık karının %40 ı temettü olarak vermeli
    Geri kalanı ile yatırm yapmalı
    %70 temettü, %30 yatırım yeter bence.

Sayfa 224/475 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız