Sayfa 168/1005 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sen şimdi bu grafiğe bakınca endeks devre kesecek diye mi okuyorsun?
    Mesela ben desteğe gelmiş , mal alırım diye okurum.
    desteğin altında kalıyor tepki veremiyor

düşüş kanalı alt destege kadar verir diye okuyorum
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Artırımı pas geçme ihtimali yok mu yaw mb
    Abi enflasyon Mayıs Hazirana kadar yüksek olacak sonra enflasyonun yükseliş hızı düşecek yani enflasyon düşme işi seneye belki. Geçen bilançoda benim takip ettiğim hissenin 1,3 milyon kâr faizi çıkınca 22 milyoncuk kaldı. Borçlu şirketlerin bir çoğu böyle olur çok borçlu olanlarda iflas eder.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sen şimdi bu grafiğe bakınca endeks devre kesecek diye mi okuyorsun?
    Mesela ben desteğe gelmiş , mal alırım diye okurum
    desteği aşağı doğru kırmaya başlamış 2 gün böyle giderse her bişeyi dağıtır demezmisin
    bir halt olacağı yok.

4. İşçi abi sen dün bir eşekten bahsettin o eşeği toplayınca bir gün satmak zorunda kalırsan nasıl satacan. Yüklü miktarda satış yapmaya kalksan dip olur bu kağıt. Ama tfm benlik bu. Sığ kademeleri severim

5. Sabah sabah %2 gibi satsa daha iyimser olurdum ama şimdi kötümser bakıyorum endekse
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    desteği aşağı doğru kırmaya başlamış 2 gün böyle giderse her bişeyi dağıtır demezmisin
    Desteği kırarsa gidişata bakarım derim.
    İlaveten dolar grafikte 200 günlük ortalama önemli. Teknik bakılacaksa izlenmesi gereken asıl yer orası.. Dün orada durdu,şu an orada...

Teknik bakılacaksa önemli yerleri atlamamak lazım.

7. Mehmet Şimşek enflasyon yakında düşecek derken Cevdet Yılmaz daha ileri vadeleri söylüyor.

Komplo teorilerime göre döviz düşük tutulacak ve enflasyon yavaşlayacak ama seçimlerden sonra tekrar kamu zamları ile artacak.

Geçen sefer iş adamında döviz yokken ucuz TL faiz ile düşük kurda döviz borçlarını kapatmaları ve yurt dışına para kaçırmalarına neden olundu. Bu sefer yüksek TL faizi var ama vatandaşda TL az, altın ve döviz var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Şu sıralar kısa vadeli trade işleminde yapılacak en büyük hata bu geri kaldı diye almak oluyor.

Kontrollü bir piyasa olduğu için düşüyorsa birisi düşürüyor, yükseliyor ise birisi yükseltiyoır diye düşünmek lazım.

Yığınların fiyat üstünde çok belirleyici durumu yok tersine herife malzeme olunuyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 168/1005 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •