Yabancılara yerli uzmanlar danışmanlık hizmeti veriyor.
Seçimlere kadar bekleyin ondan sonra gelin demiş olabilirler.
Yabancıların kendi raporları son derece hatalı oluyor.
Yabancılara yerli uzmanlar danışmanlık hizmeti veriyor.
Seçimlere kadar bekleyin ondan sonra gelin demiş olabilirler.
Yabancıların kendi raporları son derece hatalı oluyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yarın yılın son işlem günü ..akşam seansı yok.
XU30YVADE şimdi 8014.00
Bol şans
https://www.youtube.com/shorts/kbDUkiYOnUs
Hayat hoş gerisi boş
XU100
önce 750000 geçilmeli...
geçerse 760.000 ve 775.000 denemesi gelebilir
yine aynı şekilde 750 geçer üstünde gıvraşır, geri gelir 750.000 kırarsa
not alın... 690 var 650 var
777777 geçerse resme tekrar bakarım
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Size katılmıyorum endeks 1. direnç bugün için 7960 2 ve esas önemli olan direnç 8150
8150 geçmeden düşeni kırmaz. Bu dirençler her gün gün gün değişecek tabii. Bu 8150 kırılana kadar git gel olabilir.
USD olarak bakmak daha mantıklı çünkü kimi bekliyoruz yabancıyı.250 USD civarında tutunması önemli.
Ben 6900-6950 işine hiç katılmıyorum. 1 herkesin dilinde 2 bazı hisselerin aşağı yeri kalmadı. Hemde artık bilanço dönemine gireceğiz zaman dar.Bana göre tabii.
ve bana göre bu sefer amaç düşen kırılışını çok az kişiye göstermek amaç bence piyasayı mümkün olduğunca herkesi silkeledikten sonra bu düşeni kırdırmak. O yüzden kredili kaldıraçlı long & short denk getirdiler mi acımazlar.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 28-12-2023 saat: 22:32.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri