There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Görüyorum ki toplumun her kesiminde Lawrence lar var.. En güvenilir en bu şudur diyebileceğiniz insanlar bile maalesef maskesini altında başka bir şey.. Hani adam Arabistan'da o kadar rolüne kaptırmış ki kendini teheccüd namazına kalkmış mıydım diye strese giriyormuş.. Bunu dışarıya olan inandırıcılıktan ziyade; dinmin, inancımın gereği yapamam gerekiyor hissi ile panikliyormuş..
Hatta öyle pozisyonlarda insanlar var ki, bu hikayeyi anlatırken insanlara inanmamız gerektiğini söylüyor.. Sanarsınız çok vatan sever.. Yoksa kendisi de bir Lawrence olmasın..
Artık sosyal medya, tv, basın karşı görüş dediğimiz karşı görüş mü? Bizim adam dediğimiz bizim adam mı?
Dialekt hangi düzeyde hangi yaygınlıkta kullanılıyor...
Şahsen ben hiç bir şeye inanmıyorum kendim için kendi çapımdaki alanda hayat mücadelemi veririm.. Gerisinin........
[emoji1319][emoji1319]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.bloomberght.com/cevdet-y...ecegiz-2347803
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun bu yılın ortasından itibaren düşüşe geçeceğini belirtti. Yılmaz “2026'da ise tek haneli rakamlara tekrar ulaşacağız.†dedi.
La Fontane, La Andersen,La Polyanna yanında çerez kalır![]()
17 Şubat tarihi Avrupa ülkeleri, Türkiye ve dünyanın birçok bölgesinde "Dünya Kediler Günü" olarak kutlanıyor.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri