Sayfa 266/418 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 3340 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Anlaşılan bilançoyu fiyatlıyor pis kuruları
    ne kadar çıktiki bu kadar düşüyor anlamak zor ye 1’5 senedir perişan etti doğan kan emmeden bırakmayacak bunu anlaşıldı

2.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    ne kadar çıktiki bu kadar düşüyor anlamak zor ye 1’5 senedir perişan etti doğan kan emmeden bırakmayacak bunu anlaşıldı
    Bu hissenin başına ne geldiyse doğan bu hisseye ortak olunca geldi..bu hisseyi doğan aldığı gün hisseden ayrılmam lazımdı..nasip olmadı…bu hissse bilançolarında karda açıklasa finansman giderlerini düzeltsene ederin bu olur diye düşünüyorum…aksi olmuş olsaydı doğan holdıngin son iki yıldır performansı yerlerde sürünmezdi diğer holdingler almış başını gitmiş

3.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bu hissenin başına ne geldiyse doğan bu hisseye ortak olunca geldi..bu hisseyi doğan aldığı gün hisseden ayrılmam lazımdı..nasip olmadı…bu hissse bilançolarında karda açıklasa finansman giderlerini düzeltsene ederin bu olur diye düşünüyorum…aksi olmuş olsaydı doğan holdıngin son iki yıldır performansı yerlerde sürünmezdi diğer holdingler almış başını gitmiş
    ederi bu işte marin hocam gözümüzde çoookkkk büyütmüşüz biz kareli yanlış ata oynamışız bu aşikar artık dolar nelere gelmiş endeks nerelere gelmiş bu uyuz eşşek nereye gelmiş para pul olup gitti

4.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    ederi bu işte marin hocam gözümüzde çoookkkk büyütmüşüz biz kareli yanlış ata oynamışız bu aşikar artık dolar nelere gelmiş endeks nerelere gelmiş bu uyuz eşşek nereye gelmiş para pul olup gitti
    Çözüm ne?beklemeye devammı satmak mı?

5.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Ne oldu bu kadar düşecek kadar fabrikayı tekrar mı yaktılar acaba
    ortak fazla kafayı takma eninde sonunda yükselir...sadece yeni alım yapacaksan başka hisse al derim....

6. savunma sanayi yatırımları çok arttı...karelin bu alana daha çok ağırlık vermesi lazım....özellikle hava savunma sistemleri ve uçak sistemlerinden sonra mutlaka bu alana yoğunluk verilmeli...

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Çözüm ne?beklemeye devammı satmak mı?
    Ben para kazanamadım satıp ne alacağım dolar altın uçtu gitti diğer senetler aldı başını gitti hergün lanet ederek beklemeye devam edeceğim 1’5 sene bekleyip iki bedelliye katılıp para kazanmadan satıp bu enflasyonist ortamda saracak bir babayiğitte tanımıyorum açıkçası

8.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    savunma sanayi yatırımları çok arttı...karelin bu alana daha çok ağırlık vermesi lazım....özellikle hava savunma sistemleri ve uçak sistemlerinden sonra mutlaka bu alana yoğunluk verilmeli...
    En son 2019 yılında Hürkuş için yedek uçuş gösterge sistemini geliştirmişti, sonrasında ne oldu bilemiyorum.
    Hisse mum gibi erirken şirketten tek bir haber çıkamaz oldu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 266/418 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •