8908.01 üzerinde kalındığı sürece 9123.20 direnci aktif olacaktır.. 9155.32 üzeri güvenli bölge olarak görülebilir..
iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
20 den 35 e olan harekette sahipli idi, Bademler 35 de QNB den alan sipariş ecnebiye devredip kaçtıklarından beri sahipsiz. Seçim öncesi kurlarda artarken badem bile bulaşmıyorken game changer kapital sahibi hiç bir fani bulaşmıyor. Kimse seçim öncesi konjonktürde şirketin tüm yatırım kalemi dolar bazlı ve dolarda artıyor iken ve bunun yanında enflasyon doludizgin artıyor iken ağrısız başına ağrı almaz. Büyük kapital şu an bilançosu çok iyi gelen ve her bilançoda daha da ucuzlayan Ford gibi babalarda konfor alanı oluşturmuş durumda. Leşlere bulaşmıyorlar.
Sahi Siyo dan haber var mı ?
Az insan çok huzur
Bademlerin birileri malını almaya başladı
Acelesi yok bence alanların aşağı gelsin dahada alacaklar
Tahtaya iki ordino gelirse bu ara game ower olur oda ayrı
Morgan şuan sadece izliyordur
Acelemiz yok
Hep beraber göreceğiz sonuçları
İlk hedef sipariş bilançonun gelmesi olacak
yüksek olasılık kötü gelir
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
31 tl altında her fiyatta çöp olacağını oda biliyordu
ısrar etti ve kaderi ile yüzleşiyor
tahta yapıcı tercihlerini yaşlyor
pardon 31 tl değil 1 euro altı her yer çöp fiyat bence
bro palanın boynunu koltuk altıma kıstırdım eğdim kafasını aşşağıya. Gelen geçen geçirsin i.bi.neye.
Ben malı fulledim . Para buldukça yapıştırıyorum. Zaten burda boşuna konuşuyoruz. Bizim millete iyilik yaramaz. Geçen yıl siz sasanisiniz diyip bir sürü eşşeğe sasa, hektaş mektaş kitlediler 4 dolarlardan şimdi 1 dolarlara düşmüş ve dahada ne olacağı meçhul.
Garibana bir şeker ver sonra kırk yıl öp hakediyor. Şimdi sana 80 centten mal kitliyor bile der e.şş.ekler.
Benim korkum fiyatı böyle 1 dolarlarda baskılayıp, hem beleş mal toplamaları, hemde 3 dolar gibi beleş fiyattan blok hisse satışıyla şirketi peşkeş çekmeleri.
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
valla doğru bu millet böyle
dediler valla ben mal kitliyormuşum millete
zaten onu diyenler alınan malı biliyorlar
ve tahtada malını veriyor yada biraz fiyat bulunca verecek keklik takımı
malları blokaja aldım
biraz toplıyayım adaya takasa atacam valla 3 usd blok satsınlar ben gene çıkmam o fiyata
çokta tınn
toplar dururum ben
her düşüşte daha fazla mal alabiliyorum sıkıntı değil
çıktığındada aldığımız için düşüşler daha iyi bize.
Yer İmleri