Sayfa 431/529 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Gelmişken 1-2 laf edip gideyim dedim...

Yukarıdaki yazım ve bundan önceki takas değişimlerine ilişkin tablolar geride duruyor...Malum hisse satışından o dönem sermayenin % 30'una denk gelen miktarda hissenin genel kurulda hiç kimse tarafından temsil edilmemiş olması ve en son yapılan toptan satış işlemini birlikte değerlendirdiğimde, bu gizemli grup çok büyük ihtimal Venezuela'daki şirkette ve dahi CANTE'de yüksek oranda hakim konumdalar...Bakın tekrar söylüyorum bunlar benim -eldeki verilere göre- kendi çıkarımlarım...Haliyle o tarafta şirketi zora sokacak bir oluşumun içerisine giremezler, bu bakımdan sıkıntı yok gibi duruyor...ABD ile F-16 satışının onayı da dahil olmak üzere son dönemde yaşanan olumlu gidişat, Exxon yetkililerinin en üst düzeyde temaslarda bulunması vs eklediğimde oralarda bir şeyler var ama ne ? Şirketin yatırımcı ilişkilerinden çok çektim zaten sorsan da söylemezler bu türden bir içsel bilgiyi...Ama bilen biliyordur...

Son olarak şunu söyleyeyim, CANTE için Venezuela konusu olmazsa olmazdır dostlarım...Çünkü ülkemizin ekonomik durumu termik santral işletip para kazanmaktan çok uzak bir noktada maalesef...Muhakkak stratejik bazı hamleler olması lazım...Tamam, borcu harcı yok ama ürettiği enerjiyi satacak yer de bulamıyorlar ve ayrıca vergi bulma uzmanı bakanımız Mehmet beyin son "karbon ayak izinin vergilendirilmesi" ile ilgili beyanını hafife almamak gerekir...Muhtemeldir ki, Erdoğan'ın hocası sayılabilecek şirket üst yönetiminin bu gidişattan önceden haberi vardır ve ona göre tedbir almıştır...Almıştır da sayın Erdoğan "dün dündür bugün bugündür" felsefesinin de ötesinde dünyanın en pragmatik lideri...Güvenilir mi, bilemedim !...Gerideki "devam eden belirsizlik" konusuna da böylece belirsiz içerisinde belirsizlik yaratmak suretiyle kısmen açıklık getirmiş oldum sanki...

Saygı ve hürmetlerimle
    Üstad bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
    Bildiğiniz gibi, tek olan gitme hakkınızı kullanmıştınız.

birbirimizle tartışmanın anlamı yok....
    tartışmaları bi kenara bırakalım....
    ne mutlu Türküm diyene....

Alıntı Originally Posted by cokcok Yazıyı Oku
    birbirimizle tartışmanın anlamı yok....
    tartışmaları bi kenara bırakalım....
    katılıyorum size. boşa enerji harcamamak lazım.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    esozcan
    bugün için teknik analizi merak ediyorum..
    sizin sisteme göre.
    benim teknik analizden beklediklerimle sizin kiler farklı. hissedarxd deyişinden öyle anladım.
    yorumunuzu almak isterim

5. kaldırıp kaldırıp veriyorlar.15.20 ye yazıldım bir miktar, gelirse gelir gelmezse tükkan kapalı..zaten 15.20 altı dipsiz kuyu 13 ler 14 lere yelken açar..ytd

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    kaldırıp kaldırıp veriyorlar.15.20 ye yazıldım bir miktar, gelirse gelir gelmezse tükkan kapalı..zaten 15.20 altı dipsiz kuyu 13 ler 14 lere yelken açar..ytd
    kurumsallar 15,35 den aldıkları hisseleri 15,20 den veriyorsa, bunlara salak diyemeyiz.
    200 milyon lotu aldılar sattılar hortum yaptılar.
    sanıyorum buralardan bölünecek.
    başka bir anlam veremiyorum.
    ya da yeni birşey öğreneceğiz.
    hayırlı olsun hisseniz.

7.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    kurumsallar 15,35 den aldıkları hisseleri 15,20 den veriyorsa, bunlara salak diyemeyiz.
    200 milyon lotu aldılar sattılar hortum yaptılar.
    sanıyorum buralardan bölünecek.
    başka bir anlam veremiyorum.
    ya da yeni birşey öğreneceğiz.
    hayırlı olsun hisseniz.
    oyunların içerigini tahmin etmek olanaksız ,anca düşen olası dip aralıklarında küçük lotlarla kademeli maliyetlenmek anlamlı gibi..yapacak pek bir şey yok..ama ben asıl maliyeti gelirse 14-13 aralığından yaparım yoksa hareketsiz kalıcam..

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    oyunların içerigini tahmin etmek olanaksız ,anca düşen olası dip aralıklarında küçük lotlarla kademeli maliyetlenmek anlamlı gibi..yapacak pek bir şey yok..ama ben asıl maliyeti gelirse 14-13 aralığından yaparım yoksa hareketsiz kalıcam..
    15,35 teki mutabakat aşağılara doğru nasıl devam eder ya da ettirirler bilinmez.
    borsanın bütün çakalları konsorsiyum halinde hareket ediyorlar
    15,35 den kimlere verildi biliyoruz.
    bölünme anı ve sonrasında da disiplini bozmasalar bile kaçak olur.
    orada da iyi ekmek çıkabilir diye düşünüyorum. parasız o anları seyretmemek lazım.

Sayfa 431/529 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •