Sayfa 72/211 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 569 - 576 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Kurban bayramında tesadüfen bir borsa spekülatörüyle tanıştım, bir saat kadar anlattı, ağzım açık kaldı dönen dolaplar karşısında.
    Benim gibi küçük yatırımcılar ancak tırmalar, söver sayar, hayal kurar, boş beleş bekler, taşır malı hamal gibi.
    Bağımlılık yaptığı için lanet okuyup çıkamazsın da....
    Ve daha bir sürü şey...

2.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Henüz bir yere gidememişiz!
    Aynı yerde beni beklemiş!
    Geldim, topluyorum.
    ne güzel satıyorsun hisse düşüyor sonra alıyorsun hisse artıyor...biz satsak tam tersi hisse daha çok gidiyor hiç karşılaşmadım hissemi sattıktan sonra hissenin düştüğü....

3.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Burada kalabilen o iradeyi gösteren herkes gerçekten para kazanmayı hak etti zor bir tahta etrafımdaki birçok insan havlu attı buradan yazdığı kadar biliyoruz sayın rex de malımın yarısını 20 lira fiyatlamalarında kaybettigini yazmıştı herkesin gönlünce olur inşaallah bütün paydaşlara bol bereketi kazançlar
    ortak burada ben nikimin değiştiğini yazdım sebebiyle yeni nik almak zorunda kaldım...ben hala duruyorum ama lotumun yarısını 22 tl den satmıştım diğer lotlar duruyor...

4. Benim gündemimde pkart satışı hiç yok belki alırım...satmayı düşündüğüm 100 tl maliyetli link hisselerim...500 tl üzerine attı ama el gitmiyor...onu satabilirsem ya gedza alacağım yada kmpur.....Pkart linki takip ederse zenginlik fakirlik olayında lig atlarım ama o olasılık zayıf...

5. pkart çoğu hisseye göre iyi durdu fazla eleştirilecek birşey yok şu dönem....elimde dmsas var allahlık tahtacının ayarı kaçtı ya tavan ya taban....

6. pkart bilanço güzelleşti hoş oldu hayal kurdurmaya başladı geçmişte boş göle olta atarak balık bekliyorduk dalga geçenler oldu eleştiren oldu başta keko dostum....artık pkartın ligi bana göre tam olmasa da büyük oranda değişti umutlar somutlaştı.....

7. Buradan kalav ortağa bu hisseyi tavsiye ettiği için tekrar teşekkür ediyorum....

8.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    ortak burada ben nikimin değiştiğini yazdım sebebiyle yeni nik almak zorunda kaldım...ben hala duruyorum ama lotumun yarısını 22 tl den satmıştım diğer lotlar duruyor...
    Ortak biliyorum burada olduğunu pkart tahtasının çok zor bir tahta olduğunu anlatabilmek adına seni örnek gösterdim uzun yıllardır borsa ile iştigal ediyorsun burada yazdıklarından anladığım kadarıyla ki buna rağmen satmışsın benim etrafımdaki birçok insan da maalesef dayanamadı sattı bu tahtada kalabilen bir yatırımcının taşıyamayacağı hiçbir hisse yok bol bereketli kazançlar

Sayfa 72/211 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •