Sayfa 341/419 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon
Arama sonucu : 3350 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    İşbankası takasında 8 milyon lot görülüyor alış tarafında
    Farkeden var mı?
    patronun lotları. geçen hafta satmaya başladı sanıyordum şaşırdım açıkçası. Hangi işsiz kapanışta 7 m lot gösterdi

2.  Alıntı Originally Posted by Eneshg Yazıyı Oku
    patronun lotları. geçen hafta satmaya başladı sanıyordum şaşırdım açıkçası. Hangi işsiz kapanışta 7 m lot gösterdi
    Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar yazıyorum.
    Bu sabah hesabımdan saklama oranlarına yani takasa baktığımda İş bankasında +8 milyon lot gördüm.
    Buradaki değişimleri de yanlış bilmiyorsam 2 gün öncesine ait olarak görüyoruz.
    Yani sanki 2 gün önce 8 milyon lot işbankasın'daki biri ya da birileri tarafından alınmış.
    Bilmem doğru anlamış mıyım?

3.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar yazıyorum.
    Bu sabah hesabımdan saklama oranlarına yani takasa baktığımda İş bankasında +8 milyon lot gördüm.
    Buradaki değişimleri de yanlış bilmiyorsam 2 gün öncesine ait olarak görüyoruz.
    Yani sanki 2 gün önce 8 milyon lot işbankasın'daki biri ya da birileri tarafından alınmış.
    Bilmem doğru anlamış mıyım?
    ya da işbankasında patronun hesabındaki 8 milyon lot kote oldu ve bir anda + 8milyon lot olarak yansıdı

4.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    ya da işbankasında patronun hesabındaki 8 milyon lot kote oldu ve bir anda + 8milyon lot olarak yansıdı

İkinci ihtimal olması lazım yoksa bildirim yapardı, bu hengame olduğu sürece bize rahat yok, hisse can çekişiyor resmen, Şakir bey ve diğer kardeş aynısını yapmaz umarım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Nasıl bir girdaba girdiğinin resmidir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. borsa geneli kötü...yatay bir piyasa var...yüksek faizler borsaya ilgiyi azalttı....mehmet efendi herşeyi yapıyor ama sonuç % 10 civarı enflasyon düşürebildi....pandemi ve deprem ciddi şekilde arz talep dengesini bozmuş durumda....oluşan fatura vergi artışlarıyla giderilmeye çalışılıyor....çözüm olur mu çok zor...bu koşullarda kimse borsa demiyor....faizler çok yüksek borsada olmamız aslında hata...enflasyon ciddi yüksek faizleri artırdılar düşmedi vergileri artırıyorlar yine düşmesi zor....ana sebep üretim az ...kimse üretimden bahsetmiyor yapılan hamleler talebi kısmaya dönük....zaten kimse ev araba almıyor.....yeme içmeden kimse kısmaz....gıda enflasyonu düşmüyor pahalılık var....aracılar malı götüren kesim....tarım hayvancılık ile uğraşan üretici mutsuz tüketici mutsuz....aracılar mutlu suya sabuna dokunmadan malı götürüyorlar...aracı işi çözülemiyor sorunda aynı kalıyor...bu işten vergi anlamında nemalanan devlet..aracı sorununu çözmek istemiyor gibi...özetle bu dönem borsada olmak mantıklı değildi bu sürecin biraz daha devam etmesi mümkün...

7. yabancı girişi var ama borsaya değil...borsada ki büyük şirketlerin çoğu ihracat yapıyor kur kaynaklı sıkıntı yaşıyorlar...malesef gönül ister ki tl dünyanın en saygın parası olsun ama şuan ki koşullarda bunu haketmiyoruz....mevcut koşullarda tl çok değerli bir müddet daha değerli olması gerekiyor çünkü merkez bankası kasasının daha fazla döviz ile dolması gerekiyor..not artırımları ile yabancı gelirse biraz daha ortam yumuşayabilir....dünyadada para bolluğu yok bu ortamda yabancı sermaye bekliyoruz borsamıza girsin istiyoruz ne kadar mantıklı.....

8. elimde 11 tane hisse var 1 tane trendi düzgün link var onun haricinde hepsi yatay hafif aşağı gidiyor...karel özelinde olağan dışı hiçbirşey yok....gönül ister ki bu yatay piyasada karel olumlu ayrışsın ama bunun için somut hikaye yok....nokia ile somut üretim yapıldığına dair bir haber kareli tetikleyebilir veya ciddi kapasite artırım haberi...daha somut ucu açık olmayan iş anlaşmaları olmalı....

Sayfa 341/419 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •