Sayfa 589/608 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    defter degeri 35 tl uzerinde olmasi lazim cunku bilancolarda gorunmeyen parasi verilip devralindigi halde hala ekgyo uhdesinde olan en az 7-8 milyar tllik buyukyali daireleri olmasi lazim. ben oyle biliyorum.
    Doğrudur,ben en son bilanço verileri üzerinden hesapladım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

2.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Sektör,faizlerin düşmesini bekliyor,,arazi,g.menkul,enflasyon düşmediği müddetçe değerine değer katar.
    Hisse alanlar,arsa aldım diye düşünmeli.
    Faiz indirimleri olacaktır mutlaka ve şimdiden sektör bunu fiyatlamaya başlamalı artık, zaten Özak hiç ara vermeden yatırımlara ve varlık alımlarına devam etti bu süre içersinde, ellerinde çok kıymetli arsalar var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Faiz indirimleri olacaktır mutlaka ve şimdiden sektör bunu fiyatlamaya başlamalı artık, zaten Özak hiç ara vermeden yatırımlara ve varlık alımlarına devam etti bu süre içersinde, ellerinde çok kıymetli arsalar var.
    10 liraya aldığı tahtasında 20 krş işlem görüyor neden biraz hissesinden almaz gizli gizli kendine topluyor olabilirmi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    10 liraya aldığı tahtasında 20 krş işlem görüyor neden biraz hissesinden almaz gizli gizli kendine topluyor olabilirmi

Her şey mümkün, son zamanlarda olamayacak o kadar çok şeyler oldu ki.

5. Bir zamanlar ne çok hayal ve takipçisi vardı, şirkette değişen ne oldu acaba, malına mal katmaya devam etmiş, EM yüzünden bilançolarda saçmalıklar var.
    Şimdi kendi kendilerine oynaşıyorlar tahtada.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bir zamanlar ne çok hayal ve takipçisi vardı, şirkette değişen ne oldu acaba, malına mal katmaya devam etmiş, EM yüzünden bilançolarda saçmalıklar var.
    Şimdi kendi kendilerine oynaşıyorlar tahtada.

Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Sagolsun Dostum azuritin işaret fişeğiyle satmistik yavaş yavaş yerine koymaya başladık hedef 2027 150 tl defter degeri ahmet ne kadar 5 para etmez biri olsada şirket iyi

nasip....

7.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Sagolsun Dostum azuritin işaret fişeğiyle satmistik yavaş yavaş yerine koymaya başladık hedef 2027 150 tl defter degeri ahmet ne kadar 5 para etmez biri olsada şirket iyi

Evet Azurit iyi donanımlı bir ortaktı, konjonktüre göre hareket etmiş ama şimdi biraz değişebilir, ben de az az alarak takipteyim.
    İyi haftalar.

Haftalıkta primi %8.21
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 589/608 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •