Sayfa 313/656 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon
Arama sonucu : 5246 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Memleketimi özledim.
    Şimdi moskov derken benim de aklıma izmirim geldi.
    Balkonda bunu dinliyorum sigara da yaktık efkardan.
    İnsan nerede yaşarsa yaşasın belli bir yaştan sonra burnumda tütüyor.
    ❤🇹🇷
    İnşallah tüm şirketlerimiz paydaşlarıyla daha da büyür.
    Güzel ve yalnız ülkem daha iyiyi hak ediyor.
    👐
    Umarım bir an önce güzel izmirimize gelme fırsatınız olur rekabet çok çetin umarım fordumuzda stokalrını eritmiş olur.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @logologo reyiz,
    Teşekkürler, güzel ve ayrıntılı tablo yapmışsın. Katılmak isteyenler yazsın, en son gece yatarken son kez eklersin, bir de yarın sabah ve gece. Zırt pırt yer kaplatmayalım forumda, insanlar rahatsız olmasın. Bir de en yüksekten düşüğe doğru yazarsan daha hoş olur, hep böyle yapardık biz. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Bu arada @uzunvade87 8.0 ile 8.3 arası diyorum yazmış, yok öyle uyanıklık (8.0+8.3)/2= 81.5 eder, onu da öyle düzeltelim.
    osman kardeşim sen tahminelri takip et dediğin gibi yap en yüksekten en düşüğe sadece tahminler olsun bende grafiğini istatistiğini atayım olmaz mı?
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    uzunvade87 tahmini Osman Kardeşimizn belirtmesi üzüerne ahmin aralığınıjn ortalamsı 8150 ortalama tahmin olarak revize edilecektir. Nokta atışı tahmin varsa revize edebeilirim uzunvade87 kardeşim :D
    Abi tam ortasını alalım oralet kardeşi kırmayalım.
    (Tahsilat süresini düşünerek ilk tahminden düşerek aşağıya revize etmiştim.)
    8.2 diyelim.
    İnş üstü gelir yanılırım.
    4. Çeyrekte daha güçlü bir performans bekliyorum.
    Bu enflasyon meselesinde ve yatırım sürecinde tahmin yapmak çok zorlaşıyor.
    Güzel bir etkinlik.

4.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    Umarım bir an önce güzel izmirimize gelme fırsatınız olur rekabet çok çetin umarım fordumuzda stokalrını eritmiş olur.
    Teşekkür ederim.🙏

5. 7.6 milyar 🇹🇷🇹🇷

6. bir istatistik froto kar tahminleri yapan analistlerin consesnsunu ortalama + yüzde 20 yanıltıyor yani + yüzde 20 daha iyi kar açıklıyor tarihsel olarak frotonun consensus süprise ortalaması % + 20 ortalama ve medyanı consensus kabul edelim

7. dikkat dikkat dudu Bey tahminleriniz bekleniyor yok öyle sadece temnettü peşinde koşmak tahmin bekliyoruz :D

alonzo b-nun tahmini çerçevede en köşede 90 diye tabir edilen yerde umarım onun ki tutar fordda doksana çakar :D

8. @oralet abim 9,5 Milyor diyorum.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

Sayfa 313/656 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •