Sayfa 846/882 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şirket battı dedik beni şikayet ettirdiniz herkese güzel bir cevap veriyor hisse. Övenlerede ceza.
    Bu şirketin batması söz konusu bile olamaz çünkü krediyle çalışmıyor battı diye yazanlarda art niyet ararım ekonomik koşulların zorluğu herkesçe malum rakipleri ayakta kalabilmek ve kendilerini çevirmek için maliyetine hatta zararına bile mal verip piyasayı kirabilirler bu durum berkosani bir kac dönem düşük kar marjiyla çalışmak durumunda bırakabilir ama unutyin berkosan yurt dışı satışları yur içi satışlarının iki katı yönetim her nekadar yatirimci dusmani olsada şirket yonetimi gayet iyi yanlizca yatırımcılarına moral empoze yapmıyorlar.

2. Sayın keko hep aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp yazıyorsun şirketin 2023 bilançoları beklenenin çok üzerindeydi buda otomatikman fiyatlara yansıdı ama şu an için yada 2024 un 6 aylık bilançosu bozulma gösterdi bu global ekonomik koşullardan kaynaklı olabilir 2024 un 9 aylığı ne geleceği belirsiz sizin dediginiz gibi içinde bulunduğumuz şu an 6 aylık finansallarinda göre eflasyondan arindirirsak büyümeyi bir kenara bırak daralma söz konusudur yinede bu fiyatlar oldukça kelepir sayılır bakalım son bilancoyu görelim tekrardan yorum yaparız demem oki şu sıralar bu hisseye ne övgüler yazın nede sovmeler yazın sessiz sakin bir şekilde bekleyin kimselerin vebalini almayın .

3. Sn.akınkktrk şirket satışları her çeyrek artarak devam ediyor yatayda giden euro ya rağmen..
    Diğer şirketler 12 ay evvel yakaladığı satış rakamlarını dahi yakalamaz durumda..
    Net kar kısmına bakıp bozulma var demek haksızlık olur..
    Enflasyon muhasebesi net parasal kayıp -20 milyon götürdü..
    Decathlon ve ingiltere pazarının etkisi 2025 ilk çeyrekten itibaren bekleniyor..
    Bol kazançlar..

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn.akınkktrk şirket satışları her çeyrek artarak devam ediyor yatayda giden euro ya rağmen..
    Diğer şirketler 12 ay evvel yakaladığı satış rakamlarını dahi yakalamaz durumda..
    Decathlon ve ingiltere pazarının etkisi 2025 ilk çeyrekten itibaren bekleniyor..
    Bol kazançlar..
    Bende sizle aynı fikirdeyim sn. Kazançkapısı. Bahse konu iki pazarın bilançoya etkisinin ilk çeyrekte olumlu yansıyacağı düşüncesindeyim.

5.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Bende sizle aynı fikirdeyim sn. Kazançkapısı. Bahse konu iki pazarın bilançoya etkisinin ilk çeyrekte olumlu yansıyacağı düşüncesindeyim.
    Küresel ve Türkiye ekonomisi herkesçe malum diğer yorumlara ma bakarsanız bir kaç dönem finansallarinin eflasyonun altında kalma ihtimali var son bilançoda anladığım bu uzun vadade 2 veya 3yil gibi yatırımcıların çok iyi kazanacağı kanaatindeyim bakalım her şeyin hayirlisi

6. trump amerikan başkanı seçildi..onun seçilmesi ile ukrayna-rusya savaşı biter...altın fiyatları düşer...bitcoin ve borsalar olumlu etkilenir...dünyaya biraz istikrar gelmeye başlar...global şartlarda borsalar için iyi günlerin başlangıcı...türkiyede de faizlerin inmeye başlaması ,kur korumalı hesapların çözülmesi, döviz kurunun az da olsa çıkması, enflasyon muhasebesinin yılbaşından sonra bitmesi...bunlar da içsel nedenler...bu iki nedenler ile borsa için iyi günlerin başlamasını bekliyorum ki bu gün endeks sert bir alış tepkisi üretiyor...

yavaş yavaş paranın borsaya kanalize olması ile sermayesi düşük ,hikayesi olan ve büyümesi devam eden hisselere (yeni gelecek yatırımcıların aradığı şartlar bunlar ) ciddi para girişlerinin olmasını bekliyorum...yakın geçmişte x hesabımdan ,nakitte olanlar için yeni bir hisse almak için en fazla iki aylık bir süre var demiştim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn.akınkktrk şirket satışları her çeyrek artarak devam ediyor yatayda giden euro ya rağmen..
    Bol kazançlar..
    İngilterede yeni bir fabrika satın alınmasımi olacak ? Yoksa müşterimi bulunmuş. Birde decathlon ile anlaşmamı yapılmış , birazdaha açma şansınız var mı bu konuyu

8.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Bu şirketin batması söz konusu bile olamaz çünkü krediyle çalışmıyor battı diye yazanlarda art niyet ararım ekonomik koşulların zorluğu herkesçe malum rakipleri ayakta kalabilmek ve kendilerini çevirmek için maliyetine hatta zararına bile mal verip piyasayı kirabilirler bu durum berkosani bir kac dönem düşük kar marjiyla çalışmak durumunda bırakabilir ama unutyin berkosan yurt dışı satışları yur içi satışlarının iki katı yönetim her nekadar yatirimci dusmani olsada şirket yonetimi gayet iyi yanlizca yatırımcılarına moral empoze yapmıyorlar.
    İroni yapıyorum akın bey. Tabiki borsadaki hiçbir şirket kolay kolay batmaz. Yani işler baya kötü gidiyor demekki diyorum. Şirket tarafında olmasada patron tahtacı anlaşmazlığı olabilir tahtaci kafayı takmış olabilir vs. vs.

Sayfa 846/882 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •