Sayfa 393/401 İlkİlk ... 293343383391392393394395 ... SonSon
Arama sonucu : 3201 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cokenerjik Yazıyı Oku
    son 3.ç finasal tablolar raporunda gördüm ayrıcalığı neymiş, sayfa 3
    *
    "SPK, 17 Mart 2005 tarihinde almış olduğu bir kararla, Türkiyeâ��de faaliyette bulunan halka açık şirketler için, 1 Ocak
    2005 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere enflasyon muhasebesi uygulamasının gerekli olmadığını ilan etmiştir.
    Şirketâ��in finansal tabloları, bu karar çerçevesinde hazırlanmıştır."

spk sonradan bir zorunluluk da getirmemiş ki, benim de daha önce belirttiğim üzere, spk için hazırlanan finansal tablolarda enflasyon muhasebesi uygulanmamış. ama vergi dairesine yaptığı bildirimde bunu uygulaması mantıklı, sonuçta ödeyeceği vergiyi düşüren bir uygulama.
    Hala bana inanmıyorsan dip notlari okuyabilirsin. Dip notlarda 9 aylik kira geliri 1.49 mlr tl iken enflasyon muhasebesinin uygulandigi finansal tablolarda 2.75 mlr tl.

Yani enflasyon muhasebesi etkisi haric 1.49 mlr tl kira geliri var 9 ayda. Net.

https://x.com/buyuk_yatirimci/status...g4SCcV6AA&s=19

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Bir aydır yazan yok..yatırmcılar kaçmış mı????

3.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Bir aydır yazan yok..yatırmcılar kaçmış mı????
    Pusuda.🙂🙂🙂

Forum ölmüş neyse toprağı bol olsun diyelim.Reysaş gyo f/k 3,16 pd/dd 0,74 iflas değerinden işlem görüyor.Merkez bankası faiz indirimine başladı belki gyo sektörüne yükseliş yönlü hareket gelir ytd.Reysaş gyo diğer gyo hisselerinden durumu farklı depo işlettiği için diğerleri proje yapacak dükkan yada daire satacak ölme eşeğim ölme derler.O yüzden depo temiz iş ticaret olduğu sürece her zaman alıcısı olur neyse yarın haftalık kapanış olacak ytd.

Grafik de 10 yıllık geçmişe bakıyoruz ya çizgileri robotlar çiziyor o yüzden şuan için reysaş lojistik yavrusundan önde durumda 10 yıl sonra ne olur bilinmez lakin çizgilere bakıldığında önümüzdeki 2 yıl için reysaş lojistiğin aradaki farkı açma ihtimali yüksek ytd..
    Hisse yarıştırmak yanlış o da ayrı konu..
    Diğer gyo sektör hisselerinden iyi performans gösterme olasılığı yüksek ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Grafik de 10 yıllık geçmişe bakıyoruz ya çizgileri robotlar çiziyor o yüzden şuan için reysaş lojistik yavrusundan önde durumda 10 yıl sonra ne olur bilinmez lakin çizgilere bakıldığında önümüzdeki 2 yıl için reysaş lojistiğin aradaki farkı açma ihtimali yüksek ytd..
    Hisse yarıştırmak yanlış o da ayrı konu..
    Diğer gyo sektör hisselerinden iyi performans gösterme olasılığı yüksek ytd.
    Yani reysaş lojistik önümüzdeki dönemde reysaş gyo dan daha fazla artacak mı diyorsunuz

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Yani reysaş lojistik önümüzdeki dönemde reysaş gyo dan daha fazla artacak mı diyorsunuz
    Geçmişte öyle olmuş yakın gelecekte de aynısı olma ihtimali yüksek tabi kesinlik yok.
    Şöyle Reysaş gyo 12 ayda diyelim %90 prim yaptı Reysaş lojistik de %145 prim gibi tersi de olabilir 2 hissenin takasına baktım 2 sin de mal toplu durumda.2 hissede 2025 yılın bütününde iyi para kazandırabilir 2024 yılında olduğu gibi neyse iyi kapattı reysaş gyo haftalıkta seansı ytd.
    Grafiği robotlar çiziyor öylede bir durum var.

Diğer gyo sektör hisselerine baktım hatta diğerlerinin bazılarında stop çalıştı.En iyisi reysaş gyo olduğunu düşünüyorum lakin reysaş lojistiğe çok bağımlı durumda ve geriden takip ediyor.geçmiş grafik bunu gösteriyor ilerde değişir mi bilinmez lakin grafikte çizgileri robotlar çiziyor değişme ihtimali çok zor olduğunu düşünüyorum ytd.Eğer robotlar reysaş gyo özgür bırakırsa daha iyi yükseliş yaşayabilir ytd.

Sayfa 393/401 İlkİlk ... 293343383391392393394395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •