Emirhan bey yorum alsak sizden paynet satışı ile ilgili durum nedir çok uzun sürmedi mi bu süreç
Emirhan bey yorum alsak sizden paynet satışı ile ilgili durum nedir çok uzun sürmedi mi bu süreç
gereğinden fazla uzun sürdü ama yapacak da bir şey yok. Şirket de açıklama yapmıyor. Sözlü yada yazılı sorsan belii başlı kalıp cevaplar veriyorlar. Takip ediyoruz hızlanması için çalışıyoruz ama devlet kurumu çok da zorlayamıyoruz gibi cevaplar veriyorlar.
Neden bu kadar uzadı bilmiyorum , ne zaman onaylanır onu da bilmiyorum ama çok uzadığı kesin. Bence Mayıs ayında ilk satış haberi KAP'ta yayınlandığı gün hisseyi 61 liradan aşağı basıp 2-3 günde 40-45 liralara düşürenler , sonrasında da satışa devam edip hisseyi Perea satışları ile 25 liralara düşürenler hem işin bu kadar uzayacağını biliyordu hem de Perea'nın satacağını. Pis kokular bunlar ama yapacak da birşey yok gibi. Bu seviyeden bu hisse satılmaz artık eğer Paynet satışı onaylanacak ise. Tam tersi alınır.
Perea son 45-50 günde 4-5 milyon lot mal sattı ama inatla da bu satışları karşıladılar. Bir oyun var yine ama bakalım nedir göreceğiz.
Daha önce de yazdım, bu tahtada Ömer Musa'dan habersiz kimse oyun kuramaz.
O gün bugün mü :)
Tavanda kaç lot var?Rica etsem derinliği görebilen yazabilir mi?Teşekkürler.
7 mly lot işlem olmuş,rekor.
şirketin rekabet kurulu'na başvurduğundan şüphelenmeye başladım. Onay süreci bu kadar sürmemeli ya da firma bununla ilgili yatırımcıları bilgilendirmeli. Eksik evrak mı gönderdiler de Rekabet kurulu evrakın tamamlanmasını bekliyor acaba.
ya da belki de böyle bir süreç hiç olmamıştır diye mi düşünmek lazım, burası Türkiye her şeyi düşündürtüyorlar nedense :)
yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri