Sayfa 414/427 İlkİlk ... 314364404412413414415416424 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 3,305 - 3,312 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    DOAS ,,ne adı kagitmissin be,zavallı yatırımcı külliyen zararda ,benim de 10 gün zamanim kaldı satış yapmam lazım bare aldığım fiyata gelse de zararsız satsam,bi daha bu kağıda elimi surmemmmm,,,,ytd.
    Adi olmayanmı varki?

190 ve altına toplarım lamı cimi yok.Ekrana aldım.YTD.

200 altınada biraz aldım.%10 civarıda temettü bekliyorum lakin bu iş artık yaş oldu.

Logo gibi şirketler geri alım yapıp abd deki gibi yakmalı hisselerini yada coinler gibi YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by çulsuzBorsacı Yazıyı Oku
    Nedenini anlamayacak bir durum yok. Açıkladığı tablolar rezalet, en düşük beklentilerin bile altında. 2.2 milyar net kâr beklenirken 280 milyon kâr açıklıyor. Keza, ciro, FAVÖK hepsi beklenti altı. Zaten uzun zamandır sürünüyor, teknik olarak pek düşecek yeri kalmadı gibi görünebilir ancak bu tablolardan sonra önce 196-198, ardından 178 rakamını görebileceğini düşünüyorum. Bu ekonomik koşullarda hele de şirket böyle berbat rakamlar açıklamışken alım yapmak intiharla eşdeğerdir bana göre. Parayı ppfye koyarım kafam rahat olur.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
    Rezalet bir hisse, beş kuruş güven vermeyen bir yönetim. 196'lara gelecek diye beklerken manasız şekilde 230'a gitti, tabi manasını sonra anlıyoruz. Meğer yine patronun aklına esmiş ben hisse satacam demiş, yukarı çekip mal çakmak için 230'a taşımışlar. KY iş işten geçtikten sonra öğreniyor her zamanki gibi. Bu yönetimi, bu operasyonu, bu manipülasyonu gören yabancısı yerlisi hisseye gelir mi? O satılan 11 milyon lot için de kim bilir ne dümenler dönmüştür, ne pazarlıklar olmuştur arka planda. Yazık. "Yönetim güven vermeli"nin en önemli örneklerinden.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

3. Bu düşüşün satılan 11 milyon lot ile alakası olabilir mi acaba?

Bir oyunlar dönüyor ama bekleyip göreceğiz.

İşin rengi temettü zamanı belli olur.

4. dış güçler bu hiseyi düşürerek bizi satıramayacaksınz.başaramayacaksınız .

Yeni iş ilişkisi elektrikli bisikletde satıyoruz.YTD.

şirketimiz markalar değer zincirine katkı sunacak ve mikromobilite pazarına hizmet vermemizi sağlayacaktır.
    Açıklamalar
    açıklama mate.bıke ınternatıonal aps ile şirketimiz arasında; "mate" marka "elektrik destekli bisikletlerin" türkiye'deki satış ve servis hizmetlerinin, şirketimiz tarafından yerine getirilmesinin esaslarını belirleyen distribütörlük sözleşmesi imzalanmıştır.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6. Sen gel devasa piysa değeri olan garanti bankasını sat kötü bisiklet distribitörlük kapı at bu adam bu gidişle doas da batırır merak etmeyin yarın çıktığı yere gelir

7. Otomotiv sektörünün son derece kötü olduğu bir dönemde bu anlaşmanın hisseye pozitif yansıması olabilir mi sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Otomotiv sektörünün son derece kötü olduğu bir dönemde bu anlaşmanın hisseye pozitif yansıması olabilir mi sizce

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dur gülmem geçsin cevap verecem. :D

Sayfa 414/427 İlkİlk ... 314364404412413414415416424 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •