Sayfa 457/475 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. https://youtu.be/AEQhwCmQz0E?si=0pYOIFrnDe2d3ODl
    Edip Akbayram'i da analım, Allah rahmet eylesin..
    Seni seven öldü diyor..

Allah rahmet eylesin , nurlar içinde olsun.
    Syg

SM-A536E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Selam ysfkrm hc. Eskiler yavaş yavaş toplanmaya başladı. Surundukten sonra çin iskencesi kısımlarına henüz başlamadık sanki. Ziyaretçi sayısında öyle aman aman belirgin bir artış yok. Tabi sasirtipta ters köşe yapmazlarsa..
    Lakin geçen gün sermaye tavanı artışını arada bilanço hengamesine getirmeside gözlerden kaçmış havasına soktular, arada kaynattilar... Oysaki aracı kurumlar böyle artışları yazarlardi. O kısım biraz ilginç geldi. Çünkü 2026 da arttırma kararını öne almışlar bahsedilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.. belki de ben görmedim. Ytd.

4. Ciner usta Bloomberg te soda külünde geleceğe yönelik güzel şeyler anlattı.
    Uzun vadeli planlar Hayallerimiz ve yaşamlar. Kazandaki kapasiteyi 6 tona cikaracaklarmis vs vs. Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Saholun solundan geçmişler izlenimi var finansallarinda. Çok incelemedim ama o da dobrovski olmus..
    Haliyle Yarın bugün doldurdukları surahilerden bardaklara akitirlar. İyice kumarhaneye döndü ortam acaba yarın hangi bardaklar. Bul karayı al havayı ortamları. Ytd
    Solundan geçmişler ama hiç umrunda değil hala saçını tarıyor ve üstüne de 3 lirada bahşiş bırakıyor.. Surahilerden taviz yok diğerlerine sanki üvey evlatlar.. ytd

6. Üvey evlat olsa böyle davranilmaz.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Üvey evlat olsa böyle davranilmaz.. ytd
    Yarında, bir gün sonraki MB kararını yukarıdan karşılamak isterlerse. Üvey evlatları sevindirirler belki.. ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Selam ysfkrm hc. Eskiler yavaş yavaş toplanmaya başladı. Surundukten sonra çin iskencesi kısımlarına henüz başlamadık sanki. Ziyaretçi sayısında öyle aman aman belirgin bir artış yok. Tabi sasirtipta ters köşe yapmazlarsa..
    Lakin geçen gün sermaye tavanı artışını arada bilanço hengamesine getirmeside gözlerden kaçmış havasına soktular, arada kaynattilar... Oysaki aracı kurumlar böyle artışları yazarlardi. O kısım biraz ilginç geldi. Çünkü 2026 da arttırma kararını öne almışlar bahsedilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.. belki de ben görmedim. Ytd.
    Dün gece sitemini yazdık, bu sabah sermaye artırımı kap ini atmışlar.
    Yarında aracı kurumlar dillendirir. Ytd

Sayfa 457/475 İlkİlk ... 357407447455456457458459467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •