Sayfa 292/418 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Dediğin gibi Üstadım bu işler hep böyle...!!!

Doğru bilgiye ulaşmak çok zor. Bulunca da çözmesi ayrı bir dert, yapması ayrı bir dert...!!!

Benim çok bir zamanım kalmadı. Bir an önce bitirip uzaklaşmak istiyorum...

Eğer işin içine tam dalacak olursa 1 yıldan önce çıkamam. Adamın 70 tane göstergesi var. Aylık 99$ 'dan kullanım izni var. İşe yarıyor ki, kullanılıyor. En bilindik Boolemberg ekranında mevcut. Ona zaten güç yetmiyor...!!!

Bana acil olarak, Setup ve CountDown kısımlarını içeren Sequental bölümü olsa yeterli...

Az önce bayağı bir çözümleme yaptım. Yarın ve sonrasında inşaAllah sakin kafayla kodlarda gerekli değişiklikleri yaparım...

Benim asıl derdim;

- Paylaşım yaptığımda olası bir hatanın olmamasında...!!!

- Ola ki; birisi bu sinyallere göre işlem yaparsa, istemeden de olsa mesuliyet altına girmiş olabilirim...
    Bugün biraz daha kodladım. Bayağı bir eksiğini tamamladım...

Esneklikleri ekledim ama standart görüntü ile kullanıma ve paylaşıma özen gösteriyorum. Yoksa kafalar iyice karışacak. Ben toparlamakta zorlanıyorum...!!!

Son geldiğimiz noktada XU100 grafiğimiz...

Kimse bir şey anlamıyordur ama öylesine bakıp geçin. Şimdilik karalama ve müsvedde gibi görebilirsiniz. Bittiğinde inşaAllah cevher olacak...
    Kit kanaat bilgiyle ben bile az bucuk anlamaya calisiyorum.

Ustad kilifli manipilatorlerin cirit attigi sosyal platformlarda boguldu gitti uc/bes kurusunu korumaya calisanlar.

Hisse.net.forum aktif uye sayisini takip ediyorum gun be gun, aylardir.

Sonuc; husran/ hayal kirikligi.

Yazik, cok yazik.

Sen de cok uzme ve yorma kendini guzel kardesim.

Herkes kasigindaki kismetini yer.

ASELS...

Bu da son olsun...

2 günü kaldı. Sonrası meçhul...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Kit kanaat bilgiyle ben bile az bucuk anlamaya calisiyorum.

Ustad kilifli manipilatorlerin cirit attigi sosyal platformlarda boguldu gitti uc/bes kurusunu korumaya calisanlar.

Hisse.net.forum aktif uye sayisini takip ediyorum gun be gun, aylardir.

Sonuc; husran/ hayal kirikligi.

Yazik, cok yazik.

Sen de cok uzme ve yorma kendini guzel kardesim.

Herkes kasigindaki kismetini yer.
    Ben yapayım hazır bulunsun da, gün gelir lâzım olur ablam...

Allah nâmerde muhtaç etmesin. Ortalıkta ne dümenler dönüyor...!!!

Kaç tane spekülatör beni ekibine almak için davet ediyor. İnanın hiç birisi ile görüşmedim bile...!!!

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok pis bir piyasada iş yapmaya çalışıyoruz...!!!

Milletin peşine düştüklerinin çoğu onların celladı olacaktır, farkında değiller...!!!

Biz görevimizi yapalım. Gerisi herkesin kendi bileceği...

Günlerdir bir şeyler yazıyorum, yorum yapıyorum. Bir ihtimal okuyan, anlayan olmuş ve kullanıp işine yarayan olmuştur diye avunuyorum. Hiç olmadı zaten kendim kullanıyorum. O da yeterli...

Ben yapayım hazır bulunsun da, gün gelir lâzım olur ablam...

Allah nâmerde muhtaç etmesin. Ortalıkta ne dümenler dönüyor...!!!

Kaç tane spekülatör beni ekibine almak için davet ediyor. İnanın hiç birisi ile görüşmedim bile...!!!

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çok pis bir piyasada iş yapmaya çalışıyoruz...!!!

Milletin peşine düştüklerinin çoğu onların celladı olacaktır, farkında değiller...!!!

Biz görevimizi yapalım. Gerisi herkesin kendi bileceği...

Günlerdir bir şeyler yazıyorum, yorum yapıyorum. Bir ihtimal okuyan, anlayan olmuş ve kullanıp işine yarayan olmuştur diye avunuyorum. Hiç olmadı zaten kendim kullanıyorum. O da yeterli...
    Birak seni taniyanlari, basliga ugrayip uc/bes gonderininin hakkini verenler bile anlamistir niyetini.

Anlamayanlari bosver, "kismetsizler" de, gec.

Ellerine, emegine saglik.

5. Emek verilen her çalışma kayda değerdir üstad, anlayan anlar eline sağlık.

6. Yarın önemli olacak tamam mı devam mı açısından. Akşama ABD verisi var.
    Bu bir yükseliş ralli değil. Yabancı gelmeden ralli olmaz. Hisse seçimi önem arz eder. Ufak bir faiz indirimi ile de olmaz.
    Yabancı gelmesi için dövizin yükselmesi ve swap piyasasının açılması gerekir.

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

DOAS...

Günlük ve Haftalık...

Sayfa 292/418 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •