Sayfa 19/60 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
Arama sonucu : 474 madde; 145 - 152 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. İzmir'deki fabrika şehrin içinde kaldı sayılır ve yanıbaşındaki parsellere dev imar ruhsatı verildi gökdelen AVM vs amaçlı ancak pınar süt fabrikası içğn böyle bir durum yok idi geven yıl baktığımda ve Desa enerji burada cüzxi de olsa yatırım yaptı.. yakın zamanda bir sey olacağını burada sanmıyorum lakin yinede bakmak lazım..
    Gayrimenkul işleri için dudullu ve Galatasaray yakınlarındaki arsa ile Topkapı Merter civarında bulunan gayrimenkullere bakın derim.
    İzmir fabrika cok büyük arazi iyi para eder ama dudulludaki 1000 konutluk arazi de hiç küçük değil..
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    İzmir fabrika cok büyük arazi iyi para eder ama dudulludaki 1000 konutluk arazi de hiç küçük değil..
    Bu kadar terbiyezsizlik olmaz yaw...
    Bu kadar işkembe-i kübradan atılmaz yaw....
    Bir insan bu kadar rahat yalan söyleyemez yaw....

Üşenmedim tapu sorgulamadan araziyi ve bilgilerini görüntüledim...

https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...75071418285373

Sizde sorgulayabilirsiniz;İstanbul/Ümraniye/Esenşehir Mah/Sarıgazi yolu cad
    Parsel no ;6916

Arsanın toplam yüzölçümü zaten 19.660 m2

19.660m2 /1000 konut=19 m2 lik konutlar mı yapacaksın?
    İçinde hiç yeşil alan olmayacak,hiç yol olmayacak....hiç otopark olmayacak...

Efendim gökdelen olamaz mı?
    1)Konut diyerek algı yapıyorsun,insnların kafasında villa algısı oluşturmaya çalışıyorsun,daire demen lazım...
    2)Orada yüksek katlı yapılaşmaya izin yok,yaşadım da biliyorum...
    3)Pis herif kaç katlı gökdelen yapacaksın da o gökdelene 1000 daire yerleştireceksin....

Bir insan bu kadar da terbiyezsiz olamaz yaw.....

Efendim 3 krş paramızla Pnsüt aldık,oda düşüyor moralimiz çok bozuk,Sn Tengri Han bırakın da Acemşahın kuyruklu yalanları ile mutlu olalım diyenler gitsin kumda oynasın....

Sana saygıda yok başarılar da....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Gayrimenkul işleri için dudullu ve Galatasaray yakınlarındaki arsa ile Topkapı Merter civarında bulunan gayrimenkullere bakın derim.
    Bu yalancının hiç bir dediğine inanmıyorum artık...
    Merter de de yaşadım öyle bir arazi hiç hatırlamıyorum,E5 kenarında Anadolu Efes Basket takımının antreman da yaptığı Anadolu grubuna ait bir arazi vardı, Anadolu grubu o araziyi sattı....
    Galatasaray stadının olduğu yerde?
    Topkapı da nerde varmış adreslerini paylaşsın da,onların da arazi bilgilerini tüm kamuoyu bilsin....
    Yoktur demiyorum ama bu yalancıya inanmıyorum....
    Esenyurt da var,onu da 3-5 yıl önce yeni yaptılar....
    Bu arada Esenyurt İstanbul un en ucuz yeridir...

Saygılar/Başarılar....

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu kadar terbiyezsizlik olmaz yaw...
    Bu kadar işkembe-i kübradan atılmaz yaw....
    Bir insan bu kadar rahat yalan söyleyemez yaw....

Üşenmedim tapu sorgulamadan araziyi ve bilgilerini görüntüledim...

https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/#ara...75071418285373

Sizde sorgulayabilirsiniz;İstanbul/Ümraniye/Esenşehir Mah/Sarıgazi yolu cad
    Parsel no ;6916

Arsanın toplam yüzölçümü zaten 19.660 m2

19.660m2 /1000 konut=19 m2 lik konutlar mı yapacaksın?
    İçinde hiç yeşil alan olmayacak,hiç yol olmayacak....hiç otopark olmayacak...

Efendim gökdelen olamaz mı?
    1)Konut diyerek algı yapıyorsun,insnların kafasında villa algısı oluşturmaya çalışıyorsun,daire demen lazım...
    2)Orada yüksek katlı yapılaşmaya izin yok,yaşadım da biliyorum...
    3)Pis herif kaç katlı gökdelen yapacaksın da o gökdelene 1000 daire yerleştireceksin....

Bir insan bu kadar da pislik olamaz yaw.....

Efendim 3 krş paramızla Pnsüt aldık,oda düşüyor moralimiz çok bozuk,Sn Tengri Han bırakın da Acemşahın kuyruklu yalanları ile mutlu olalım diyenler gitsin kumda oynasın....

Sana saygıda yok başarılar da....
    Neden küfür ediyorsun..
    Üniversiteli çocuk?
    Ana baban öğretmedi sana küfür etmemeyi..
    Ahlak edep haya nerede..?
    Nerde buldular seni?
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Bu yalancının hiç bir dediğine inanmıyorum artık...
    Merter de de yaşadım öyle bir arazi hiç hatırlamıyorum,E5 kenarında Anadolu Efes Basket takımının antreman da yaptığı Anadolu grubuna ait bir arazi vardı, Anadolu grubu o araziyi sattı....
    Galatasaray stadının olduğu yerde?
    Topkapı da nerde varmış adreslerini varmış,onların da arazi bilgilerini tüm kamuoyu bilsin....
    Yoktur demiyorum ama bu yalancıya inanmıyorum....

Saygılar/Başarılar....
    Yalancı babandır
    Néy Nâmé...!

6. sayın tengri muhasebe bilginiz imar bilgisi gibi ise sizi takip etmemekte yarar var.........

herşeyden anladığınızı mı sanıyorsunuz.........19000 m2 tapu alanını direk 1000 bölüp kendinizi komik duruma düşürmeyin......

buradaki emsal önemli imar durumunda emsali neyse onla çarpılır ve yapılacak m2 miktarı ortaya çıkar.......emsal örneğin 2 ise 38000 m2 kullanım alanı olur.......lütfen bilmeden böyle cahilce yorumlar yapmayın.....

7. Bu pis ahlaksız küfürbaz herif cıkmış..alenen hakaret ediyor küfür basıyor..
    Burası iyi ve bozulmuş birde üniversiteliyim diyor..
    Ne demişler oku adam ol, eşlek
    Néy Nâmé...!

8.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    sayın tengri muhasebe bilginiz imar bilgisi gibi ise sizi takip etmemekte yarar var.........

herşeyden anladığınızı mı sanıyorsunuz.........19000 m2 tapu alanını direk 1000 bölüp kendinizi komik duruma düşürmeyin......

buradaki emsal önemli imar durumunda emsali neyse onla çarpılır ve yapılacak m2 miktarı ortaya çıkar.......emsal örneğin 2 ise 38000 m2 kullanım alanı olur.......lütfen bilmeden böyle cahilce yorumlar yapmayın.....
    Sensin cahil....
    19.600 m2 e 1000 konut sığdırabilen mimar varsa gelsin onla konuşalım....
    İster 2 katlı ister 100 katlı olsun....
    1000 konut sığdırırım diyen mimarın diplomasına tüküreyim....

sana saygıda yok başarılar da acemşahın yancısı...

Sayfa 19/60 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •