Sayfa 146/166 İlkİlk ... 4696136144145146147148156 ... SonSon
Arama sonucu : 1328 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Xu030 endeks

1. keith starmer da kalıbının adamı değilmiş, burda o kadar olaylar oluyor, demokrasinin ırzına geçiliyor, ordan seyrediyor.. kardeş partisinin lider ismi hapse atılıyor, herhangi bi girişim yok, bi kınama yap sert çık -türkler, haddinizi bilin' diye haykır.. el altından tehdit et, gözdağı ver, ortalığı karıştır, koskoca ingiltere başbakanısın, yazıklar olsun.. hepsi yandaş olmuş bunların

özgür başkan sonuna kadar haklı bu siteminde

https://x.com/bbcturkce/status/1904858307883319520

2. boykot listesini inceliyorum, çok eksikler var.. mesela turkcell ve tüm uygulamaları boykot kapsamına alınmış ama turk telekom yok.. mesela thy niye yok ?? bunların hepsi akape arpalıkları değil mi, sen niye bunlara para kazandırıyorsun binme kardeşim thy'ye.. trt var, togg var, türkiye sigorta var boykot listesinde, bunlar çok güzel çok isabetli, ama niye türk hava yolları yok ?? ekrem başkan özgürleştirilene kadar binmeyiver thy uçağına, ılık kıçın mı ıslanacak, böyle şey olmaz.. lufthansa var, alitalia var, british airways var, sen niye thy para kazandırıyorsun ??

3. 30-endeks spot 0.30 eksi, vadeli 1.20 eksi..
    bunun 0.30 kısmı dün shortçu sıkıştırıcam derken abarttığı marj, kalanı bugüne dair satış/short iştahına dair..

köpek bi şeyler anlatmak istiyor.. son saate giriyoruz, ustalar ne yapacak kapanışa dair?? kör gözüm parmağına gidip shortçu mu sıkıştıracak, yoksa olması gerekenin olmasına mı izin verecek ??

4. imamoğlu değilse, en büyük turp kim ?? veya ne ??

tvitırda bazıları ali koç diye yazmış, olmaz öyle şey, ali koç fenerbahçe zırhına sahip onu koruyan bu zırh, koç olamaz.. cem boyner diyenler var, gezi olaylarının organizesini en tepede o yaptı diyenler var.. bakalım, kısmet artık

şaibeli cehape istanbul kongresi iptal edilecek diyenler var, bu olabilir.. imamoğlu istanbul halkından topladığı su faturalarıyla kongreyi satın alıyor, delegelere rüşvet dağıtıyor, hediye i-phon, çağdaş market poşetinde deste deste dolarlar vesair bin türrlü rezillik.. ve bunların ses kayıtları, banka hareketleri, itiraflar vs her tür kanıtı ortada.. yargı beraat mi versin ??

5. ben , propagandanın esiri olmuş küçük bir azınlık hariç vatandaşların vicdanını terk etmediğini düşünmek istiyorum. muhalefetin çapsızlığını hepimiz biliyoruz ama bu denli aleni haksızlık yapılan ve zorbaca çifte standart uygulanan bir sistemde , zaten sürekli dayak yiyen kesime acımasızca yüklenilmesini ve yaşananların özünden saptırılıp, insanların tarafını, yani güçlüyü seç boyutuna getirilmesini kabullenemiyorum. muhalefet, her zaman olduğu gibi ,doğruculuk veya demokratlık adına sürekli birbirini yerken , bilindik kesimin, kendinden ve her yapılanı onaylayan seçmeninden gayet emin ,kendi mahallesinin leş halini görmeyip ,diğer mahallenin çöplerini eşelemesini siyaseten anlıyorum ama bu kadar katı taraftar bulabilmeleri çok üzücü ve umut kırıcı...
    Son düzenleme : ellocu; 27-03-2025 saat: 21:07.

6.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    ben , propagandanın esiri olmuş küçük bir azınlık hariç vatandaşların vicdanını terk etmediğini düşünmek istiyorum. muhalefetin çapsızlığını hepimiz biliyoruz ama bu denli aleni haksızlık yapılan ve zorbaca çifte standart uygulanan bir sistemde , zaten sürekli dayak yiyen kesime acımasızca yüklenilmesini ve yaşananların özünden saptırılıp, insanların tarafını, yani güçlüyü seç boyutuna getirilmesini kabullenemiyorum. muhalefet, her zaman olduğu gibi ,doğruculuk veya demokratlık adına sürekli birbirini yerken , bilindik kesimin, kendinden ve her yapılanı onaylayan seçmeninden gayet emin ,kendi mahallesinin leş halini görmeyip ,diğer mahallenin çöplerini eşelemesini siyaseten anlıyorum ama bu kadar katı taraftar bulabilmeleri çok üzücü ve umut kırıcı...
    haklısınız sn ellocu, siyasi yazmamaya çalışıcam.. sadece iki matematik mevzuya dikkat çekmek istiyorum

önseçim yaptık 15 milyon kişi oy kullandı dendi, iki sandık vardı birinde partiye üye olanlar kullandı diğerinde üye olmayanlar, 5900+5900 sandık.. üye olmayanlar yaklaşık 13 milyon kişi, 5900 sandıkta oy kullandılar, bu demek ki her 16 saniyede bir oy atılmış, 10 saat boyunca her sandıkta- 16 saniyede 1 oy kullanılmış.. daha hızlı oy atan var, daha yavaş hareket edebilen yaşlılar, ortalaması 16 saniyede 1 oy

kent lokantaları mükemmel bi hizmet, sonuna kadar destekliyorum.. istanbulda 16-17 milyon kişi yaşıyor, günde 3 öğünden günde 50 milyon öğün eder.. 15 kent lontasında günde yaklaşık 7-8 bin, yenileri açılmıştır 10 bin diyelim, 10 bin kişi uygun fiyata 1 öğün yiyebiliyor.. 50 milyon öğün ve 10 bin öğün.. 50.000.000 vs 10.000.. yani %0.02.. dilek imamoğlu'nun -emekliler bu sayede sonunda et yüzü gördü diye övündüğü ölçek bundan ibaret

7.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

30-endeks için trade bandı 10500- 10700 aralığı, 5-günlük ortalamayı aşamayacağı dün akşam belli olmuştu, niye satış geldiğini ben anlamadım, kimisi dedi cehape kurultayı iptal edilecek haberi geliyomuş yarın o yüzden, kimi fidan abf temaslarının başarısız geçtiğine yordu, muhtemelen kısa vade trade edenlerin fazla mala girdiğini gördü pala, yarına bırakmadan akşamdan fişi çekti

10700 üstüne yürüme ihtimali, 10500 aşağı kırma ihtimalinden daha düşük.. yukarı salvolarda short fırsatı kovalamak en akıllıca strateji gibi gözüküyor bugün
    üç gündür çalışan 10500 desteğini boşluk bırakarak aşşa kırdı 30-endeks, gidip doldurayım diye bir gücü yok, vadeli ise makası düne kıyasla daha açık tutuyor, dün 250 gibi salınan makas bugün 300+.. acaba vaeliyi nispeten kuvvetli gösterip tahtalara alıcı mı çekmeye çalışıyor ?? neticede satması gereken malı sattıktan sonra 100 puan aşağı koyması sadece 2 dk sürebiliyor

teknik zayıflığa ek- bayram tatili, turp belirsizliği, ve vade sonu etkisi var.. hisse vadelilerde 30 milyar TL nisan vadeye taşındı, mart vadelide son güne 26 milyar kalmış, olağandan daha büyük.. imamoğlu depreminde patlayan pozisyonlar hızla kapanmıştı, 15 milyar TL kadar azalmıştı total hisse vadeli poz, son 3 günde 10 milyar poz artışı oldu.. aşağı yönü ima eden bi gelişme

shortlarla devamda şimdilik sıkıntı yok gibi

8. dünkü shortlar bi tarafıma kaçtı, kardan zarara döndü, herif vade sonunda terso oynadı, yapacak bi şey yok.. ama isctr short taşımayı tercih ettim bankaya el koyma dedikoduları yoğunlaşır belki bayram tatilinde diye

teknik olarak 30-endeks kırmızı 200-günlük ortalamanın üstüne atamadı, atamadıkça güvensiz bi ortam devam edecek demektir.. bankalar zayıf devam ediyor, rate-cut beklentileri hırpalandı, yabancı pozsiyonlanması yüksekti, bu yüzden en çok onlar satış yedi.. tahvilde de perş-cuma yine satış vardı, 10-yıllığın faizi tekrar 33.50

lakin banka-dışı endeks hisseleri genelde kuvvetli duruyor, seçmeyi bilmek lazım

Sayfa 146/166 İlkİlk ... 4696136144145146147148156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •