Originally Posted by
Kepetto
Anadolu Anonim Türk Sigorta ÅirketiÂ*Anadolu Hayat Emeklilik A.Å.Â*İŠFinansal Kiralama A.Å.Â*İŠGayrimenkul Yatırım OrtaklıÄı A.Å.Â*İŠGiriÅim Sermayesi Yatırım OrtaklıÄı A.Å.Â*İŠYatırım Menkul DeÄerler A.Å.Â*İŠYatırım OrtaklıÄı A.Å.Â*TSKB Gayrimenkul Yatırım OrtaklıÄı A.Å.Â*Türkiye İŠBankası A.Å.Â*Türkiye İŠBankası A.Å.Â*Türkiye İŠBankası A.Å.Â*Türkiye İŠBankası A.Å.Â*Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Å.Â*Türkiye ÅiÅe ve Cam Fabrikaları A.Å.Â*17.03.2025 18:16Â*Bankamızın Borsada İÅlem Gören BaÄlı Ortaklıklarına Ait Payların Piyasadan Satın Alınması Hakkında
Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da iÅlem gören ortaklıklarımızdan T. ÅiÅe ve Cam Fabrikaları A.Å., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Å., Anadolu Hayat Emeklilik A.Å., İŠFinansal Kiralama A.Å., İŠGayrimenkul Yatırım OrtaklıÄı A.Å., İŠYatırım Menkul DeÄerler A.Å., Anadolu Anonim Türk Sigorta Åirketi, İŠGiriÅim Sermayesi Yatırım OrtaklıÄı A.Å., İŠYatırım OrtaklıÄı A.Å. ve TSKB Gayrimenkul Yatırım OrtaklıÄı A.Å.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 5 milyar TL ile sınırlı olması kaydıyla Åirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiÄinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2025 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıÅtır.
Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde, satın alınması ve gerektiÄinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereÄi Genel MüdürlüÄe yetki verilmektedir.
Pay Alım Satım BildirimiPay Alım Satım BildirimiYapılan Açıklama Düzeltme mi?HayırKonuya İliÅkin Daha Ãnce Yapılan Açıklamanın Tarihi-Yapılan Açıklama ErtelenmiÅ Bir Açıklama mı?HayırYapılan Açıklama Güncelleme mi?Hayır
Kaynaklar:Â*Kamuyu Aydınlatma PlatformuÂ*Konular:Â*İÅtirakler, Ortak Hisse Alım, Ortak Hisse Satım
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer Ýmleri