Sayfa 372/373 İlkİlk ... 272322362370371372373 SonSon
Arama sonucu : 2978 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: PRKME - Park Elektrik Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Yüzüne söyleyince ne dedi, merak ettim.
    Ebelek gübelek...Öncelikle, hiç bir şey derken kendime de haksızlık etmiş olmayayım; en azından kâr payı dağılmasını sağladım diyebilirim...Net...Bir de finansal takvim açıklanması vb. kısmen ufak tefek kurumsallık...Ancak, özellikle Ilgın kömür havzası ile ilgili değişik yatırım görüş ve önerilerim konusunda hiç bir ilerleme sağlayamadım maalesef...Halbuki daha kimsenin leonardit gübrenin ne olduğunu bile bilmediği dönemde, ki 4 yıl önce idi, küçük bir yatırımla harika işler yapılabilirdi...

Yapmadılar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Hikaye anlatmışlar, arz, talep, kem küm. 25 yıldır bitkisel hayatta. Yeni bir enerji, umut, haber olmayınca hareket mi olur. Zamana yay, içini boşalt,yapııkları karıncayı bilmem ne yap, belini incitme atasözünuün borsa yatırımcısına uygulaması

almad isim değiştirdi,ruzye oldu,sihirli değnek deydi,uçurdular.park 188 milyon ton kömürüm var diyor,trilyon ları buluyor,,şirket 2 milyarcık piyasa değeri ile bir hikaye oluşturamıyor.
    geri alım ile bi halt olmaz,,dava peşinde yıllarını alır,öyleyse hissenin almad gibi uçması için şirketin yeni denizlere yelken açması şart.
    Çaycılıktan buralara gelen ciner in bir planı yoksa,hisse yıllardır yerinde sayar,ya da hisse toplamada,,sonra bülbül gibi konuşacak.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

4. Son seçimde birinci olmuş, yapılan bütün anketlerde açık ara birinci çıkan partiye kayyum atanacağı söylentisinin borsayı darmaduman ettiği bir ekopolitik iklimde, iktidarla arası olmayan bir şirket patronundan şirketine yatırım yapmasını, onu büyütmesini beklemek...

Benimkisi tam bir saftriklik...

5. Tabi, şöyle bir durum da var: TEFAS'ta işlem gören ve benim en beğendiğim HİSSE fonların (mesela EID, MAC, TKF) yıllık getirileri tam bir rezalet...Sıfır riskli PPF getirilerinin yıllık %60'ı bulduğu bir konjonktürde hisse fonlarına ya da direkt hisse yatırımına taze para girişi beklemek beyhude ...Yani öyle bir konjonktürdeyiz ki her şey borsa aleyhine...İç siyaset bir taraftan, Trump delisi bir taraftan, ekonomik gidişat ortada...Birde üstüne üstlük muhalif kağıtta kalmak...

İşimiz çok zor...

Hükümet ile arası iyi iken ve ortalık güllük gülistanlık iken ne yaptı ki! Bir kere adamın yapısı bu

7.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Hükümet ile arası iyi iken ve ortalık güllük gülistanlık iken ne yaptı ki! Bir kere adamın yapısı bu
    Yanlış zamanda yanlış hisse seçimi yaptığımı belirtmek için yazmıştım...Cevapların gayet agresif, yazmaya korkuyor insan...

Sonuçta babamın oğlu değil, kendi b.kunda boğulsun benim açımdan hiçbir sıkıntı yok...Halka açık tek şirketi burada bu durumda iken başka başka yerlerde milyarlık yatırımlar felan...Bunu kendilerine de yazdım, sadece buraya değil yani...Çok emek verdim, çok mesai harcadım bu şirkete...Yanarım ona yanarım...

Agresif oluşum kızgınlığımdandır, kime niye kızgınım,. milyar dolarlık servetleri olan, durumuna bakılıpta birşey sanılan borsadaki şirket sahiplerinin , onları bir şey sanıp da hisselerini alan borsadaki küçük yatırımcının, çoluk çocuğunun rızkından kesip biriktirdiği üç kuruşa bile göz koyacak kadar alçalmalarınadır,kızgınlığım.Üstelik çoğuda bunama yaşına gelmiş yinede sende bendeki üç kuruşun peşindeler. Sanki şeytana ruhlarını satmışlar, onun hesabına çalışıp insanların hayallerini yıkmakla yükümlüler gibi. Lafım bu hisseye değil, genel bir durum tespiti. bu hisse daha ne yapsın. 2014 yılında 2 tl idi şimdi olmuş 20 tl. Patron yatırımcısının varlığını 10 a katlamış. Daha ne yapsın adam. Bakarmısın şu başarıya.

Sayfa 372/373 İlkİlk ... 272322362370371372373 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •