Sayfa 269/278 İlkİlk ... 169219259267268269270271 ... SonSon
Arama sonucu : 2221 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. iptal edilen ruhsat ile ilgil mail attım.........gelen cevabı veriyorum.....

iyi günler Berkay bey…….ben Tınaztepe yatırımcısıyım…..size bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim……bildiğiniz üzere bucada devam eden altun inşaatın yapımını üstlendiği inşaatımız var….bu ruhsat sorunları nedeniyle durdurulmuştu……en son takip ettiğimde buca belediyesi plan değişikliği yapıp izmir büyükşehire onaylaması için göndermişti….fakat büyükşehirde bu plan değişikliğini maalesef onaylamadı……en son hangi aşamadayız bununla ilgili gelişme varmı acaba….

cevap....

Kat karşılığı anlaşma usulüyle firma tarafından yürütülen bu proje il ve ilçe belediyesi arasındaki uyuşmazlığın ortadan kaldırılması amacıyla mahkemeye taşınmıştır. Yargılama sürecinin sonuçlanması halinde projenin durumu netlik kazanacaktır. Yargılama süreci devam etmektedir.

2. Bu hissede benim tahminim en az 2 defa daha 30-40 arası hareketi görürüz. 40 üstü hareketi olası bir borsa rallisinde görürüz. Zaten rallide tüm kağıtlar gideceği için pek de esprisi olmaz. Güçlü temelleri olan gelecek vadeden bir sektör ve şirket. Bu sebeple de yatırım yapıyoruz. Ancak belli bir grubun elinde oyuncak olmuş. Bekledikleri mallar var. Tahtayı yoyo gibi istedikleri şekilde salıp duruyorlar. O bekledikleri mallar da kısa vadede gelmez. Elinde yüklü mal olup aracı kurum tarafından satış yönünde aranan arkadaşlarım var. Çıkan gitmiş yeni gelen sıfır. Bu sebeple bir 6 ay daha beklemeye devam. Kimin sabrı çoksa kazanır oyununa geldik.

3. 15 mayıs genel kurula kadar böyle baskı devam eder........sığ ve hacim düşük.....tahtadan 100 bin çeksen tavan olur.......3.5 milyon geri alım başlarsa buralarda durmaz.....birde bedelsizi var.........

4. Geri alım programında 3.5 milyon lot alım için ayrılan 100 milyon kaynağın ortalama alım fiyatı 30TL'ye geliyor nerdeyse. Geri alım programını ciddiye alan Şirketler alımlara başlıyor. Burada ciddi bir alım olacağını sanmıyorum. Geri alımın bölünmüş fiyatlardan ortalama 30 Tl olacağı konusu ise yanlış bence. Çünkü genel kurul onayı başvuru ve başvurunun onaylanması en iyi ihtimalle Eylül-Ekim ayını bulur. Çok mantıklı gelmiyor bana. Çok klasik bezdirme hareketleri izliyoruz. Saatlerce ard arda tepkisiz kırmızı mumlar sürekli aynı sayıda lot satışı yapan aracı kurumlar cep to cep alış satışlar sürekli yukarıya 5 kademeye dizilen yüklü lotlar günlerce düşüşler... Algoritma bile hep aynı yanıltmacalar için ayarlanmış indikatörleri ala çevir sonra bas aşağı. Film hiç değişmedi.

5.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Bu hissede benim tahminim en az 2 defa daha 30-40 arası hareketi görürüz. 40 üstü hareketi olası bir borsa rallisinde görürüz. Zaten rallide tüm kağıtlar gideceği için pek de esprisi olmaz. Güçlü temelleri olan gelecek vadeden bir sektör ve şirket. Bu sebeple de yatırım yapıyoruz. Ancak belli bir grubun elinde oyuncak olmuş. Bekledikleri mallar var. Tahtayı yoyo gibi istedikleri şekilde salıp duruyorlar. O bekledikleri mallar da kısa vadede gelmez. Elinde yüklü mal olup aracı kurum tarafından satış yönünde aranan arkadaşlarım var. Çıkan gitmiş yeni gelen sıfır. Bu sebeple bir 6 ay daha beklemeye devam. Kimin sabrı çoksa kazanır oyununa geldik.
    Evet grup ele geçirmiş istedikleri gibi oynuyorlar. Malın bir kısmını malum pazarlamacı arkadaşlar ky ye aldırmış onlara taşıtıyorlar şöyle olacak böyle olacak diye. Satış yönünde aranan arkadaşlarım var derken ne demek istedin?

6.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    15 mayıs genel kurula kadar böyle baskı devam eder........sığ ve hacim düşük.....tahtadan 100 bin çeksen tavan olur.......3.5 milyon geri alım başlarsa buralarda durmaz.....birde bedelsizi var.........
    15 Mayıs değil genel kurul. 10 Mayıs. 100 bin çek bakalım tahtadan tavan oluyor mu Kafana yersin lotu aynı kademeye geri getirirler. O işler öyle kolay değil.

7.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Geri alım programında 3.5 milyon lot alım için ayrılan 100 milyon kaynağın ortalama alım fiyatı 30TL'ye geliyor nerdeyse. Geri alım programını ciddiye alan Şirketler alımlara başlıyor. Burada ciddi bir alım olacağını sanmıyorum. Geri alımın bölünmüş fiyatlardan ortalama 30 Tl olacağı konusu ise yanlış bence. Çünkü genel kurul onayı başvuru ve başvurunun onaylanması en iyi ihtimalle Eylül-Ekim ayını bulur. Çok mantıklı gelmiyor bana. Çok klasik bezdirme hareketleri izliyoruz. Saatlerce ard arda tepkisiz kırmızı mumlar sürekli aynı sayıda lot satışı yapan aracı kurumlar cep to cep alış satışlar sürekli yukarıya 5 kademeye dizilen yüklü lotlar günlerce düşüşler... Algoritma bile hep aynı yanıltmacalar için ayarlanmış indikatörleri ala çevir sonra bas aşağı. Film hiç değişmedi.
    Şuan geri alım için genel kurula gerek yok. İstediği anda alım yapabilir. Ama ciddi olsaydı zaten alıma geçerdi.

8.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    15 Mayıs değil genel kurul. 10 Mayıs. 100 bin çek bakalım tahtadan tavan oluyor mu Kafana yersin lotu aynı kademeye geri getirirler. O işler öyle kolay değil.
    ben almayacam.....sahibi alacak....hele alıma başlasın....patrondan daha mı güçlüler görelim bakalım....bu fiyatlardan 3.5 milyon lotu veren enayi gitsin kumda top oynasın.....

Sayfa 269/278 İlkİlk ... 169219259267268269270271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •