Sayfa 590/592 İlkİlk ... 90490540580588589590591592 SonSon
Arama sonucu : 4732 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. mirasçılık belgesi aradaki kanuni ilişkiyi tasdik eden belgedir
    miasçılık belgesi alınmadan önce isterse tüm varisler ölsün, ne fark eder ki..?
    bu sefer kalan akrabalar aradaki kanuni zinciri göstermek için müteveffaların veraset belgesini çıkarır..

2. daire satışında usulsüzlüklerin tespit edilmesi

gayrimenkul alım satımında usulsüz beyanlara karşı hazine ve maliye bakanlığı'nın attığı yeni adım. gelir idaresi başkanlığı, daire satış bedellerinde gerçek değer yerine düşük bedel bildiren alıcı ve satıcıları yapay zeka yardımıyla tespit ederek adreslerine resmi tebligatlar göndermeye başlamış. tarafların ifadeleri alındıktan sonra bildirilen satış bedelinin gerçekte yapılan ödeme ile uyuşmadığı tespit edilirse, aradaki farkı faiziyle birlikte tahsil edeceklermiş.

https://www.sozcu.com.tr/tapu-sahipl...asladi-p172640

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

4. Tühhh... Her zamanki gibi yanlış topiğe dalmışım dolar topiği dedik, veraset ve intikal topiği çıktı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Reha bey,

Veraset intikal ile ilgili bir katkiniz varsa alalim. Bu konuda kafaniza takilan sorulari da sorabilirsiniz.

Dolar topigini bulursaniz bana da haber edin lutfen.
    Zira ben de epeydir bulamiyorum.

6. Cevaplar için teşekkürler. Peki aklımda olan son bir soru daha var onu da sorayım .

Yıkım kararı çıkan binadaki bir mülk sahibi pay paydaş çoğunluğuna sahip değil malın yarı sahibinin nerede olunduğu bilinmiyor ise bu durumda binayı yıkıp yapmaya engel durum oluşturur mu veya bu durum nasıl aşılması gerekiyor .

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Cevaplar için teşekkürler. Peki aklımda olan son bir soru daha var onu da sorayım .

Yıkım kararı çıkan binadaki bir mülk sahibi pay paydaş çoğunluğuna sahip değil malın yarı sahibinin nerede olunduğu bilinmiyor ise bu durumda binayı yıkıp yapmaya engel durum oluşturur mu veya bu durum nasıl aşılması gerekiyor .
    https://kulacoglu.av.tr/kentsel-donu...kuki-sonuclari

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İntikal öncesi , ölen mirasçının alt soyuna geçer.
    Miras payı.!!
    Çocukları varsa miras payını alır.!!

Çocukları yoksa!!!

Miras bırakandan önce ölmüş olan ana ve babanın yerlerini, her derecede halefiyet yoluyla kendi altsoyları alır. Yani miras bırakanın kardeşleri halefiyet ilkesi gereği onların yerini alır. Ancak kardeşlerden biri ölmüşse bu defa onun altsoyu, yani miras bırakanın yeğenleri mirasçı olur.

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    3'cü kişi ölse bile yasal işlem geriye göre çalışır,çünkü benim başımdanda geçti,bazı arazilerde 42 veresiyeciyiz ailede bu işlerlen peder uğraşırdı,o öldü,şimdi onun yerini ben aldım,yani ben kürek çekiyorum mirasçılar börek yiyor,hiç biri mok anlamıyorlar,üstelik dua bile etmiyorlar beleşten arsaya paraya konuyorlar,mesela izmir çeşmedeki dedemden kalan yer için uğraşıyorum,onlara sizde uğraşın diyorum hık gık,iyiki dedem çoğu yerleri bağış yapmış yoksa uğraş gez

Sayfa 590/592 İlkİlk ... 90490540580588589590591592 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •