BOFA... at hırsızlarının direncini tek başına kıramıyor
yanınada kimse gelmiyor
önceden TACİRLER önemli idi...
at hırsızları... artık onuda kaale almıyorlar
BOFA... ben tek, siz hepiniz oynamak zorunda kalıyoru
BOFA... at hırsızlarının direncini tek başına kıramıyor
yanınada kimse gelmiyor
önceden TACİRLER önemli idi...
at hırsızları... artık onuda kaale almıyorlar
BOFA... ben tek, siz hepiniz oynamak zorunda kalıyoru
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YARINDAN BASLIYARAK....MALA YERLESIYORUM....
TOPLAM 10 KAART ALACAGIM.....5 YIL UCUN....biri elimde ASELSAN 3 yildir....9 kaldi....
5 kaart.....spekulatif.....2 yil tutmak ucun....
YARINDAN BASLIYARAK....bu 14 kaarda.....3 ayda binecegim...2 sine yarin biniyorum.
Sevgilerimle,turkun furuskan evlatlari....
Kuzu başkan portföyü nasıl yapacaksınız faizden tamamen mi çıkacaksınız oran nasıl olacak
Emmi erken değil mi
Misal ereğliye 18 dedin
Daha yüzde 30 marj var
Kontrollü borsa
Akp borsayı düşürmez sicmiklariyla insanları kalıcı zararlara soktular spastikler
Yer İmleri