Sayfa 250/251 İlkİlk ... 150200240248249250251 SonSon
Arama sonucu : 2003 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

BOFA... at hırsızlarının direncini tek başına kıramıyor

yanınada kimse gelmiyor

önceden TACİRLER önemli idi...

at hırsızları... artık onuda kaale almıyorlar

BOFA... ben tek, siz hepiniz oynamak zorunda kalıyoru

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    VIOP....10 740 TA....birazdan 100 puvan daha alacagim....PAYIMI ALIYORUM....
    kapattim....93 puvan....yarina kalmamali bu....10 800 short....yuvarlak 100 puvan....suan 10 709 da....kapat.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    KENE de son durum.....

750 puvan kar cepte.....

elde....

BIRINCI KADEME 10 550....

IKINCI KADEME 10 700....

UCUNCU KADEME....10 800...

KUZU....TERSTE KALDIGI BIR POZIZYONDAN NASIL KARLA CIKIYOR....STOP KULLANMADAN....KENE ile.

yeni okuyucularima....
    KENE de son durum....

850 puvan kar cepte....

ELDE.....

birinci kademe....10 550....

ikinci kademe......10 700....

kapanis....VIOP 10713
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. YARINDAN BASLIYARAK....MALA YERLESIYORUM....

TOPLAM 10 KAART ALACAGIM.....5 YIL UCUN....biri elimde ASELSAN 3 yildir....9 kaldi....

5 kaart.....spekulatif.....2 yil tutmak ucun....

YARINDAN BASLIYARAK....bu 14 kaarda.....3 ayda binecegim...2 sine yarin biniyorum.

5. Sevgilerimle,turkun furuskan evlatlari....

6. Kuzu başkan portföyü nasıl yapacaksınız faizden tamamen mi çıkacaksınız oran nasıl olacak

7. Emmi erken değil mi

Misal ereğliye 18 dedin

Daha yüzde 30 marj var

8. Kontrollü borsa
    Akp borsayı düşürmez sicmiklariyla insanları kalıcı zararlara soktular spastikler

Sayfa 250/251 İlkİlk ... 150200240248249250251 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •