Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sorun yok, burda kazanan her zaman haklıdır.
    Demek istediğim şu,
    Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Ben vob yapmıyorum ki param sana gitsin. + arada çarpılmayasın diye burada aklımın erdiğince bir kaç kelime ediyorum normalde etmeyeceğim.

Ha bu arada ben küçük yatırımcı çarpmayı sevmem patron çarparım spekülatör çarparım.Hatta en büyük hobim patron spek el ele olanları aynı anda çarpmak.

Burada bir kaç yatırımcıya faydam olsa beni kazandığımdan daha çok mutlu eder.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    enflasyonun geldiği nokta artık faiz ile alakalı değil. 250 puan indirim yetersiz olur diye düşünüyorum. Eylüle kadar bir daha toplantı olmadığı için 250 bps indirim durumunda ciddi reel faiz devam eder. Tabi bu durum carry cilerin hoşuna gider.
    enflasyon yapısal reformlar ve özellikle kamuda tasarruf olmadan çözülemez. o nedenle artık faizle ilişkisi zayıf bence.
    aynı fikirdeyim devlet reform yapmadan ve çakma tasarruflarla bu işi yürütemez.
    gerçek manada faiz indirimi 500 puan ve üstü olması lazım
    muhtemelen yaz etkisiylende bu iki ay enflasyon bir tık daha geri gelecek ama 2 ay boyunca 250 baz puan indirimle faiz enflasyon makası daha da büyüyecek dehşet bi sıcak para cazibesi
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben vob yapmıyorum ki param sana gitsin. + arada çarpılmayasın diye burada aklımın erdiğince bir kaç kelime ediyorum normalde etmeyeceğim.

Ha bu arada ben küçük yatırımcı çarpmayı sevmem patron çarparım spekülatör çarparım.Hatta en büyük hobim patron spek el ele olanları aynı anda çarpmak.

bunları yazıyorsun birazdan ikili çatışmaya girecen topuğuna sıkacaklar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Kapattım….
    Hayrını görün. Burada tartışabiliriz sıkıntı yok. Bana çok büyük haksızlık ettiğinizi düşünüyorum ama ben burada kişinin topiğe sağladığı katkıya bakarım bana yazdıklarına değil.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 24-07-2025 saat: 11:42.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Aselsn la piyasayı kontrol edende aynı badem spor oradada tepe yapıp aşağı basmak istiyor iyi alıcı gelse aylıklar şişmiş durumda orada pozisyonum var soranlara vedalaşma hesabı yapıyorum akşam grafını atıcam onu soranlar.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

DOLAR BAZLI 5.30-5.35 DE ÇANAK tamamlanacak.
    yukarda belirttiğim gibi aylık indikatörler şişmiş durumda.
    23 milyar dolar piyasa değeri.
    yap şu tepeyi tosunum kapatıcam bütün pozisyonları bademcuk spor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

6. endex İmamoğluna operasyon gap ını kapadı..ama İmamoğlu hala hapiste..
    borsa satın almışmış onu..yalancı puştlar..
    satın alman gereken şey %60 halkın yeni Cumhurbaşkanı görmek istemesi..
    bunu duymazdan geliyor..
    1 lot alırısam adiyim..

7. bu demokrasi meselesi..güven meselesi..bunu satın alamazsın..fiyatlandı diyemezsin..len bu başka bişeye benzemezki..sen İmamoğlu hapise girince gap lı düşersen, adam içerdeyken gapı nasıl kapatabiliyorsun..
    amaç hırsızlık olursa kapatırsın..peki senin hırsız olduğunu görmüyormu vatandaş..
    görüyor..buna rağmen nasıl peşine takacan bu halkı..

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim devlet reform yapmadan ve çakma tasarruflarla bu işi yürütemez.
    gerçek manada faiz indirimi 500 puan ve üstü olması lazım
    muhtemelen yaz etkisiylende bu iki ay enflasyon bir tık daha geri gelecek ama 2 ay boyunca 250 baz puan indirimle faiz enflasyon makası daha da büyüyecek dehşet bi sıcak para cazibesi
    1 ay önce kesin 500 baz puan indirim yapılır diyordum.
    Ama;
    Son siyasi gelişmeler sonucu 350 baz puan indirim gelir diyorum.

Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •