Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: Viop LXVI

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    hissenetin delisi sigara ve içkin yoksa seni tebrik edeyim. sözümü geri alayım..

ancak borsalar kapitalizmin katedralidir..
    o sembol kişinin resmini taşıyorsan
    senin işin olmamalı.
    5 euro eden banknotun yok.!!
    Cebindeki pasaportun bile hiç bir değeri yok.!!
    Sen gibilerin geleceğini mantar.!!!
    Bak senin hocaların ne diyor.!!!

https://m.youtube.com/watch?v=UkdSyWV-t5k

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Fatih Altaylı:

Yangın için aldık, dedikleri uçaklar Air Tractor diye bir ilaçlama uçağının versiyonu. 150 litre civarı su taşıyor. Altı bidon su, ne işe yarar.
    duş alayım desen.. 30 litre su gider

daha öncede yazdım.. sayı önemli değildir. yeterli olup olmadığına bakılır.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    duş alayım desen.. 30 litre su gider

daha öncede yazdım.. sayı önemli değildir. yeterli olup olmadığına bakılır.

Kafa basmıyor ki bunların hep nicelik hep adet fazla olsun. Çok para kazansalar da ya nargile içiyorlar ya pudra şekeri.. teneke diyoruz boşa demiyoruz. İyi yaşamı beceremedikleri için haset dolular. Kendileri gibi leş yaşamaya indirgemek istiyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Kafa basmıyor ki bunların hep nicelik hep adet fazla olsun. Çok para kazansalar da ya nargile içiyorlar ya pudra şekeri.. teneke diyoruz boşa demiyoruz. İyi yaşamı beceremedikleri için haset dolular. Kendileri gibi leş yaşamaya indirgemek istiyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    orman gm. personeline bakıyorsun yangına 50 tl lik kısa kollu tişörtle müdahele ediyor.

sonrada işte ölümler görüyoruz.

kendi çalışanlarına önem vermeyen .. ormana verir mi ?

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    kubi..

1- Kubilay moğoldur, türk değil, moğollar türkleri arkadan vurmuş kâfir bir topluluk... ismini değiştir. Oğuz de, Alparslan de, Tuğrul de, Er-Tuğrul de.. v.s.

2- Sen "davadan dönmüş" sol-ucanlara katılmışsın. Allah sana hidayet versin.
    Kubilay ismi, Türkçe kökenli bir isimdir ve «kurt ilâhı» veya «kurt tanrısı» gibi anlamlara gelir.

Bu isimde «kubil» kelimesi «kurt» anlamına gelirken, "-ay" eki de «ilâh, tanrı» anlamını taşır.

Türk kültüründe ve tarihinde kurt, güçlü, cesur, kudretli ve liderlik vasıflarını sembolize eden önemli bir hayvandır. Bu nedenle Kubilay ismi, güçlü ve liderlik özellikleri olan bir kişiyi ifade etmek için kullanılan bir isim olarak kabul edilir.

Yalancılar la çalanlarla olunmaz.

Tanrı yalan içinde olmaz sizlerle olacağıma,

kafirlikle de nereli olduğun belli olmuş oluyo hakcı batılcı bir tarikat

onun yerine Ahlaklı ve Dürüst olaydın demi ya.

Benim ATALARIM da o zamnlar TENGRİCİ ve Moğollarlar aynı mıntıkalardaymış.

Örnek bence en hakiki Müslüman bu dönemde sanki Japonlar gibi geliyor Ve KURÂN da yazanlara uymayanlar sizlersizniz.

yangınlarda aynını yaptın kafir diyerek gene yaptın.Vebal 2 oldu.

Ben Cengizhanı bağlamında Moğol larıda severim.
    Son düzenleme : kubilayhan23; 29-07-2025 saat: 13:13.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya abi ilerleyen zamanlarda bana gelişmeleri bildir, canın çekince ne yaptığın çokönemli
    içmeyecem içmeyecem diyorum kovuyorum şimdilik çantadan sıfatı çıkardın kolayda gözükmesin

7. Forumdaşlara bir tavsiye vereyim. Sigaranın neden olduğu hasarı en aza indirir hatta tamamen yok eder. Bu pislik kötü birşey ama bırakmıyorsan en azından sadece parandan olursun. Not bende içiciyim. Salih kardeşimize özelden atmıştım kullanmadı sanırım. doğal bir karışım ama çok etkili. Tabi hemen her konuda bilgili bazı forumdaşlar kesin hükümlü olabilirler. Olsun ben başlangıç seviyesi küçük hücreli akciğer kanseri ve koah hastasını iyileştirdim. Doktor değilim ama finanscıda değilim işi bilmek için diploma şart değil. Neyse en azından sarımsak ve yoğurdu eksik etmeyin. Herkese inananlara inanmayanlara Yüce Allahtan şifa dilerim.

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    orman yangını sigaradan çıktı derler içmezseniz yangında çıkmaz dimi
    o daha kötü
    içmezsek bizim kafa 1 milyon olur... bi bidon benzinnen yakarız bu seferde

sen yeterki ''dayu şurası yanacak... otel yapacağuz '' di

Sayfa 229/1001 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz