5 euro eden banknotun yok.!!
Cebindeki pasaportun bile hiç bir değeri yok.!!
Sen gibilerin geleceğini mantar.!!!
Bak senin hocaların ne diyor.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=UkdSyWV-t5k
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
5 euro eden banknotun yok.!!
Cebindeki pasaportun bile hiç bir değeri yok.!!
Sen gibilerin geleceğini mantar.!!!
Bak senin hocaların ne diyor.!!!
https://m.youtube.com/watch?v=UkdSyWV-t5k
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kafa basmıyor ki bunların hep nicelik hep adet fazla olsun. Çok para kazansalar da ya nargile içiyorlar ya pudra şekeri.. teneke diyoruz boşa demiyoruz. İyi yaşamı beceremedikleri için haset dolular. Kendileri gibi leş yaşamaya indirgemek istiyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kubilay ismi, Türkçe kökenli bir isimdir ve «kurt ilâhı» veya «kurt tanrısı» gibi anlamlara gelir.
Bu isimde «kubil» kelimesi «kurt» anlamına gelirken, "-ay" eki de «ilâh, tanrı» anlamını taşır.
Türk kültüründe ve tarihinde kurt, güçlü, cesur, kudretli ve liderlik vasıflarını sembolize eden önemli bir hayvandır. Bu nedenle Kubilay ismi, güçlü ve liderlik özellikleri olan bir kişiyi ifade etmek için kullanılan bir isim olarak kabul edilir.
Yalancılar la çalanlarla olunmaz.
Tanrı yalan içinde olmaz sizlerle olacağıma,
kafirlikle de nereli olduğun belli olmuş oluyo hakcı batılcı bir tarikat
onun yerine Ahlaklı ve Dürüst olaydın demi ya.
Benim ATALARIM da o zamnlar TENGRİCİ ve Moğollarlar aynı mıntıkalardaymış.
Örnek bence en hakiki Müslüman bu dönemde sanki Japonlar gibi geliyor Ve KURÂN da yazanlara uymayanlar sizlersizniz.
yangınlarda aynını yaptın kafir diyerek gene yaptın.Vebal 2 oldu.
Ben Cengizhanı bağlamında Moğol larıda severim.
Son düzenleme : kubilayhan23; 29-07-2025 saat: 13:13.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Forumdaşlara bir tavsiye vereyim. Sigaranın neden olduğu hasarı en aza indirir hatta tamamen yok eder. Bu pislik kötü birşey ama bırakmıyorsan en azından sadece parandan olursun. Not bende içiciyim. Salih kardeşimize özelden atmıştım kullanmadı sanırım. doğal bir karışım ama çok etkili. Tabi hemen her konuda bilgili bazı forumdaşlar kesin hükümlü olabilirler. Olsun ben başlangıç seviyesi küçük hücreli akciğer kanseri ve koah hastasını iyileştirdim. Doktor değilim ama finanscıda değilim işi bilmek için diploma şart değil. Neyse en azından sarımsak ve yoğurdu eksik etmeyin. Herkese inananlara inanmayanlara Yüce Allahtan şifa dilerim.
Yer İmleri