Valla pastaya bakınca ak ve garanti baya destek olmuşlar hisseye. Ama satıcı taraf baya güçlü çıkmış gibi görünür. Fakat bu pasta ile hissenin taban olması saçma olmuş. Çünkü alıcı satıcı dengeli neredeyse
Hintli tabana müsade ederek daha ucuzdan mı maliyetlenmeye karar verdi acaba diye düşünüyorum
Madem satan var ben niye yukarı doğru mal topluyorum neden aşağı doğru toplayayım demiş olabilir
Tabi takas işleri karışıktır baya, sn. cefakas yıllardır bu işlerle ilgilenir o bile tam çözemez bu işi
Alıyor dersin başka kurumdan satıyordur, satışa geçti dersin başka kurumdan alıyordur
Ak tan önce tahtadan yaklaşık 8 milyon lot alan garanti var mesela. O mal kimin oda muallak
Eğer o mallarda hintlinin ise maliyeti 30 değil çok daha gerilerde diye hesap edilmesi
İcbc deki takasta kurucu ortakların. O kurumdan da satış oluyor sürekli son dönemde
Hintli yatırımcıdan rahatsız mı oldular yoksa fiyatı satış için makul mü gördüler bilinmez
Sayın abim Doçenin takasın. Hintli ağa almadan önce 4 milyon lot vardı biz hesap yaparken bunu kaçırmış olabiliriz. Tahtada bofa ve qnb güçlü bir satışla başladı güne bu iki kurumda ortalama 2.5 milyon lot var yukarıdan alacağına burdan almak istemiş olabilir garantideki ağada Haydar bey olabilir diye düşünüyorum tabi benimki sadece bir tahmin inşallah yarın telafi ederiz esenlikler dilerim
Evet bizim hesapları karıştıran konu kime ait belli olmayan Deutsche takasındaki çok önceden alınan 4 milyon lot olabilir
Kısada çok iyi gitti hisse, böyle sert düzeltmeler çok normal görülmeli bence
Biz seninle 10 lirada girdik hisseye 6 ay önce. Hisse 40 kusurlara gitti
Hintli ağa bu işte bence ciddi. Alımlarına devam edecek gibi
O aldığı sürece ben problem görmüyorum hissede
Tavan hayırlı uğurlu olsun
Hintli ağa çizdi
Dünkü hareket tuzakmıydı
Benim hesabıma göre hinlik yüzde 10 nu tamamladı
Yer İmleri