Artan

110,10 9.99 09:55
36,58 9.98 10:46
28,72 9.95 10:46
28,94 9.95 10:45
10,74 9.93 10:46
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 10:45
95,40 -10 09:55
31,90 -9.99 10:46
67,80 -9.96 10:45
11,04 -9.95 10:45
Azalan Hisseler

İşlem

7.217.038.270,25 10:46
3.622.331.663,25 10:46
3.129.820.615,35 10:46
2.772.021.906,28 10:45
2.609.920.222,87 10:46
Tüm Hisseler
Sayfa 736/746 İlkİlk ... 236636686726734735736737738 ... SonSon
Arama sonucu : 5962 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Viop LXIX

1. Merve tokaz
    @merve_tokaz
    ��#ÖZELHABER

��Derya Çayırgan sabah saatlerinde İBB soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı.

��Derya Çayırgan’ın savcılık ifadesi tamamlandı.

��İŞTE DERYA ÇAYIRGAN’IN SAVCILIKTAKİ İFADESİ â¬‡ï¸

��Bana sormuş olduğunuz Ekrem İMAMOĞLU isimli şahsı 2020 ya da 2021 yılında (pandemi zamanında)
    Taksimde yürürken karşılaştım. Kendisine "merhaba başkanım, nasılsınız" şeklinde soru sordum. Kendimin milli
    voleybolcu olduğumu, Galatasarayda oynadığımı söyledim. Kalabalıkta sohbet ettik, kendisini makamında ziyaret
    etmek istediğimi söyledim.

��Yanındaki isimlerden birisi telefon numarası verdi, "gelmek istediğiniz zaman buradan arayın" dedi. 2022-2023 yıllarında ziyaret etmek için aradım. Bana verilen randevu tarihinde Floryada bulunan
    İPA tesisinde kendisini ziyaret ettim. 2023 yılında Bahçelievlerde evim yıkıldı. O dönem Bahçelievler ilçe başkanı olan ve aynı zamanda arkadaşım olan Özgür ÇELİK'ten mağduriyetimizden kaynaklı yardım istedik. Benim ailemi ve beni binada yaşayan komşuları otele gönderdi. Bir süre sonra ailemi İBB tesislerine yerleştirdiler.

��Ben Ankarada PTTde oynadığım için bir süre sonra İstanbula geri döndüm. Ben de ailemle birlikte 3.5 ay burada kaldım. Burada
    kaldığım süre içerisinde sürekli ev aradım. Bu süre içerisinde Ekrem İMAMOĞLU'nun şahsi telefon numarası bularak kendisini aradım. Kendisi başta telefonu açmadı, sonra bana dönüş yaptı. Kendisine teşekkür ettim.

��Bu sürede kendisini ziyaret ettim, sporla ilgili konuştuk, kendisi bana İBBde oynamak ister misin diye sordu, ben de
    alt ligde oldukları için oynayamayacağımı, bir üst lige çıkarsa oynayabileceğimi söyledim. Kendisi bana kariyerim sona erdikten sonra ne yapacağımı sordu, ben herhangi bir planlama yapmadığımı söyledim. Kendisi voleybolu bıraktıktan sonra İBBnin spor yönetiminde çalışmak isteyip istemediğimi sordu, ben de voleybolu bıraktıktan
    sonra neden olmasın dedim.

��Buradan çıkarken sağ kolu olarak Mustafa AKIN ile tanıştırdılar. Ben de kendisiyle
    tanıştığıma memnun olduğumu söyledi. Ekrem Bey bana bir şeye ihtiyacım olduğunda arayabileceğimi söyledi.
    2023 yılının sonuna doğru ben Antalyaya transfer oldum. Antalyada oynadığım süre içerisinde Ekrem İMAMOĞLU ile yüz yüze hiç görüşmedim.
    Mariot Hotelde kaldığı için ziyaret ettim.
    Bana sormuş olduğunuz Fatih KELEŞ, Tuncay YILMAZ, Murat GÜLİBRAHİMOĞLU isimli şahısları
    tanımam.
    Mustafa AKIN isimli şahsı ifademin başında belirttiğim üzere Ekrem İMAMOĞLUnu ziyaret ettiğim
    esnada kendisine ulaşamadığımda Mustafa AKIN ile iletişim kurmam söylenmesi vesilesiyle tanıştım. İfademde
    Ekrem İMAMOĞLUnu arayıp ulaşamadığımda Mustafa AKINı aradığımı belirttim. Mustafa AKIN ile bunun
    dışında başka bir irtibatım olmamıştır. Ekrem İMAMOĞLUna ulaşamadığım zaman kendisini aradım.
    Bana sormuş olduğunuz Masak incelemeleri neticesindeki tespitleriniz kendi birikimlerimi dövize çevirip
    bankaya yatırmamdan kaynaklıdır. 2021 yılından önce kazandığım paraları bankaya yatırmazken, 2021den
    sonrasında biriktirdiğim paraların bir kısmını dövize çevirerek banka hesabıma yatırdım. Bankada farklı şekillerde
    bu paraları değerlendirdim. Masak raporlarında bu gözükecektir. 16/06/2023 tarihinde hesabıma elden yatırdığım
    50.000 Euro da bu birikimlerden kaynaklıdır. 15/06/2023 tarihinde Kameroğlu İnşaata 20.000 TL, 16/06/2023
    tarihinde 32.000 Dolar ve 62.570 TL ev almak için para gönderdim. 62.570 TLnin açıklamasına "kazanıyoruz"
    şeklinde açıklama tamamen voleybol milli takım süreci ile ilgilidir, sevinç ibaresiydi, başka herhangi bir maksadım
    yoktu. Evi satın almak amacıyla Adem KAMEROĞLU ile indirim yapması için 3 kere görüştüm. Anlaştığımız
    fiyat üzerinde o dönemin parasıyla toplam 4.100.000 TLye bu evi aldım. 19/06/2023 tarihinde tapuyu devraldım.
    Hesabıma yatırmış olduğum 50.000 Euroyu bu evi almak için yatırdım. Söz konusu para bahsettiğim gibi benim
    kendi paramdır. Bana başkaları tarafından verilmiş bir para değildir.
    Soruldu: hesabınıza 16/06/2023 tarihinde yatan 50.000

Allah kitap deyip sabah akşam insanlara iftira atan itler bakalım utanacak mı kaç gündür yok sevgilisi varmış, yok jeti ile gezmiş diye bir sürü basın ellerinde diye itibarsızlaştırma yarışındalar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Bulut abi ne zamandan düşünüyorum bu uyuşturucu operasyonu niye ünlüler tutuklanıyor diye bu iş dönüp dolaşıp CHP ve İmamoğluna bağlanacak gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,954
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut abi ne zamandan düşünüyorum bu uyuşturucu operasyonu niye ünlüler tutuklanıyor diye bu iş dönüp dolaşıp CHP ve İmamoğluna bağlanacak gibi.
    Bunların Allah korkusu ,vicdanı yok 60 kg hava alanından altın sokuluyor kaçak dosya kapatılıyor, kuraklık var yağmur yağışları az belediyeler su kesintisi yapıyor chp su veremiyor, ama kendileri enflasyonu kuraklıktan dolayı yüksek demesini biliyor,Peker uyuşturucu yol haritasını kimlerin içinde olduğuna kadar söyledi bir tane soruşturma açılmadı, şimdi gündem değişsin diye sabah akşam içtimi içmedimi hikayesine TV lerde itibarsızlaştırma , küçücük çocuklara tecavüz edildiğinde yayın yasağı geliyor pislikleri çıkmasın diye , bu zihniyetin içinden insanların ismi geçtiği için Ben hepsini Allaha havale ettim ne koltukmuş a.k insanların şekilden şekile sokuyor gazetecisi,siyasetçisi,yorumcusu bakıyorsun midem bulandı artık.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,954
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bunların Allah korkusu ,vicdanı yok 60 kg hava alanından altın sokuluyor kaçak dosya kapatılıyor, kuraklık var yağmur yağışları az belediyeler su kesintisi yapıyor chp su veremiyor, ama kendileri enflasyonu kuraklıktan dolayı yüksek demesini biliyor,Peker uyuşturucu yol haritasını kimlerin içinde olduğuna kadar söyledi bir tane soruşturma açılmadı, şimdi gündem değişsin diye sabah akşam içtimi içmedimi hikayesine TV lerde itibarsızlaştırma , küçücük çocuklara tecavüz edildiğinde yayın yasağı geliyor pislikleri çıkmasın diye , bu zihniyetin içinden insanların ismi geçtiği için Ben hepsini Allaha havale ettim ne koltukmuş a.k insanların şekilden şekile sokuyor gazetecisi,siyasetçisi,yorumcusu bakıyorsun midem bulandı artık.
    sindoma53 adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,954
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci

8. bizim gümüş palası salmıyor...