Genel kurula gideyim diyorum ama bir yandan da kendime guvenemiyorum... Samiyi görüp sakın kalabilir miyim emin olamiyorum.
Genel kurula gideyim diyorum ama bir yandan da kendime guvenemiyorum... Samiyi görüp sakın kalabilir miyim emin olamiyorum.
Kontörlü hatta döndü mübarek sayın abonemiz kontör yükleyin değerli abonemiz millet kontörden hatlıya geçti bu hala Pamuğa(Pomega) diye mesaj veriyor
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Burda görüntü şu birileri azar azar mal yediriyor millete alış satış kademelerini miktarı o belirliyor ama hergün mal dağıtıyor. ben ne alırım ne satarım bedelli yaparsada rüçhanlarımı satarım bedelliye medelliye katılmam kendi çalıp kendi oynasın o puşt her kimse
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
X te bi tanesi yazmış kontrolmatik çalışanıyım maaş alamadık diye. Haber doğruysa Bu hem iyi hem kötü. kötü çünkü şirket sami tarafından batırılmış oluyor(bizi de batırdı). İyi çünkü buradaki şahısta maaş alamıyor demektir maaşsız gönüllü iş yapar mı bilmem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri