Sayfa 131/1013 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bende 2002 yılında Cem Uzan'a destek için bir miktar ÇEAŞ almıştım,tüm hatlarımıda Telsim ile değiştirmiştim. çok ciddi değerler değil ama buhar oldu gitti paralarım . Bu üçkağıt hırsız borsası BİST'e( o zamanki adı İMKB) o zamandan beri hiç para yatırmadım ve yatırmamda. Daha öncede EGSHOL batığım vardı ona hiç girmeyim. ikiside devlet tarafından çöp edilmiş kağıtlardır. şirketler batmadı haa,bizzat devlet tarafından dolandırıldık.
    Canım neden batanlara yatırım yapmaktasınız?

En çok çıkanlar listesinden seçin bir kaç tane bakın görün..

EGSHOL deyip de geçmişi hatırlatmayın bana.

Bir apartman dairem gitti o şirkette.

Hepsi de nama yazılı...

Neyse borsa kurulduğundan itibaren türlü çeşitli şekillerde içindeydim.

İlk borsamızda gömlek giyip tahtada işlem dahi yaptım.

O dönemde 3 ayrı aracı kurum sahibi 3 arkadaşım vardı...

Geçmiş günler.

2. Dolareste 6777 ilk destek ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Efsane Borsa Başkanı Tuncay Artun (okuldan arkadaşımız) aynı zamanda aracı kurum sahibi idi.

Eski hesap uzmanı Mustafa Yılmaz üstadımızın aracı kurumu vardı.Her ikisine de Allah rahmet eylesin.

Gene dönem arkadaşım İsmail Evcil'in aracı kurumu (EVİS) vardı...

Güzel günlerdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Dolareste 6777 ilk destek ...
    Jackie tutturursa, buradan hafif yukarı sonra tekrar 3,65 civarı...

Bakalım...

5. Merkez Bankası, Bankalara Gün İçi İşlem Limiti Getirdi 11 dakika önce
    Merkez Bankası, bankalara gönderdiği yazıda gün içi işlem limitleri mevcut bankalararası para piyasası borçlanma limitlerinin aynı olacağını belirtti.

Merkez Bankası, Bankalara Gün İçi İşlem Limiti Getirdi, System.String[]
    Ocak ayı başında Bankalararası Para Piyasası'nda bankaların borç alabilme limitlerini 11 milyar TL'ye düşüren Merkez Bankası, TL fonlamasına ilişkin yeni bir adım daha attı.

BANKALARA GÜN İÇİ İŞLEM LİMİTİ GETİRİLDİ

Bloomberg News'in haberine göre Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan (TCMB) bankalara gönderilen yazıda, gün içi işlem limitleriyle bankalararası para piyasası borçlanma limitleri ayrıştırıldı. Gün içi işlem limitleri mevcut bankalararası para piyasası borçlanma limitleri ile aynı olacak.

GÜN İÇİ İŞLEM LİMİTİ NEDİR?

Gün içi işlem limiti üzerinden TCMB, bankacılık sisteminde gün içinde oluşan acil Türk lirası fon ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve ödeme sisteminde oluşabilecek tıkanıklıkların giderilebilmesi amacıyla bankalara, limitleri ve teminatları dahilinde, komisyon karşılığında ve gün sonunda geri ödenmek üzere, likidite sağlıyor.

bu ne anlama geliyor acaba?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Eğer borsadaki çıkış birilerinin dediği gibi varlık fonu tarafından yapılıyorsa bu yabancı yatırımcılar için bulunmaz nimet olur. Sat hisseleri ,hazır dolar düşmüşken al dolarlarını , kurtar paranı, git ülkeden. Eğer işler böyle ise cidden yabancıya her zaman olduğu gibi gariban milletin nafakası peşkeş çekiliyor demektir. Bunların şimdiye kadar emperyallere sağladıkları avantajlara bakacak olursak doğru olma ihtimalide var gibi duruyor.

7. Jackie kaliteli kişilik, sayımı da gayet iyi, biraz farklı düşünüyorum şimdilik. Fiyat ilerledikçe taşlar yerine oturur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Jackie kaliteli kişilik, sayımı da gayet iyi, biraz farklı düşünüyorum şimdilik. Fiyat ilerledikçe taşlar yerine oturur...
    Düşündüklerimizi paylaşıyoruz bu başlıkta...

Sizin düşünceniz de değerlidir. Paylaşın. Duyalım.

Sayfa 131/1013 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231631 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •