Artan

20,24 10 18:10
202,70 9.98 18:10
15,21 9.98 18:10
11,15 9.96 18:10
10,73 9.94 18:10
Artan Hisseler

Azalan

2,34 -10 18:10
61,70 -9.99 18:10
32,96 -9.99 18:10
31,92 -9.98 18:10
74,90 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.028.660.685,75 18:10
9.497.456.786,10 18:10
8.698.546.854,50 18:10
8.249.481.501,95 18:10
6.736.457.945,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7975 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...lligi-40591485

Olan yine bizim gibi durust, borcuna sadik vatandaslara olacak.

Syg,
    "benim vergimle senin maaşın ödeniyor" demek ne kadar onur kırıcı ise tüm memurlara, bu efendinin yazdığı tüm vergi verenlerin kefil olup kgf alan firmaların sahtekar, düzenbaz gibi göstermeye çalışmak da o kadar onur kırıcı.

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    "benim vergimle senin maaşın ödeniyor" demek ne kadar onur kırıcı ise tüm memurlara, bu efendinin yazdığı tüm vergi verenlerin kefil olup kgf alan firmaların sahtekar, düzenbaz gibi göstermeye çalışmak da o kadar onur kırıcı.
    "benim vergimle senin maaşın ödeniyor" sözü genel olarak devlet memuru olup "ego" yapanlar halkı küçük görenler için ortaya atılmıştı.. doğru ve dürüst çalışan çalıp-çırpmayan hiçbir insana bu sözün söylenmesi tabi ki doğru değil.

fakat memurların ne kadarı doğru ve dürüst derseniz onu incelemek lazım..

mesela benim vergimle maaşını alan bddk başkanı , başbakan ve yalakaları benim tasarrufumu yatırdığım bankayı devlet zoruyla zor duruma düşürüp utanmadan bankaya el koyabiliyor.

"banka sahibi ve tasarruf sahiplerinin iznini almadan" devlet zor duruma düşen bir bankaya el koymak zorunda değil.. el koymazsa tasarruf sahiplerini "korumamış" olur..

fakat banka batırma , zorla bankayı zor duruma düşürme gibi bir görevi yok ve hakkı da yok..

devlet olarak yapabileceğin en duyarsız, en kanun tanımayan hakkın ne olur? bankaya el koymamak ve tasarruf sahiplerini banka ile başbaşa bırakmak..

bankaya el koyup hakları gasp etmek hakkı nerden geliyor?

şimdi sizin sözünüze dönersek ; BENİM VERGİMLE MAAŞINI ALAN BU YARATIKLAR BENİM BANKADAKİ HAYATİ BİRİKİMLERİNİ ZORLA GASP EDİYOR..

BUNLARA SİZİN SÖYLEDĞİNİZ SÖZ YAKIŞMIYORMU?

3. Oh çok güzel yapmışlar.
    Keşke mevduatları da bono gibi ödememiş olsalardı.
    O zaman daha da bir mutlu olurdum.
    Sahtekar Uzan'a güvenip para yatırmasaydın.
    Bize ne senin özel dertlerinden.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    "benim vergimle senin maaşın ödeniyor" sözü genel olarak devlet memuru olup "ego" yapanlar halkı küçük görenler için ortaya atılmıştı.. doğru ve dürüst çalışan çalıp-çırpmayan hiçbir insana bu sözün söylenmesi tabi ki doğru değil.

fakat memurların ne kadarı doğru ve dürüst derseniz onu incelemek lazım..

mesela benim vergimle maaşını alan bddk başkanı , başbakan ve yalakaları benim tasarrufumu yatırdığım bankayı devlet zoruyla zor duruma düşürüp utanmadan bankaya el koyabiliyor.

"banka sahibi ve tasarruf sahiplerinin iznini almadan" devlet zor duruma düşen bir bankaya el koymak zorunda değil.. el koymazsa tasarruf sahiplerini "korumamış" olur..

fakat banka batırma , zorla bankayı zor duruma düşürme gibi bir görevi yok ve hakkı da yok..

devlet olarak yapabileceğin en duyarsız, en kanun tanımayan hakkın ne olur? bankaya el koymamak ve tasarruf sahiplerini banka ile başbaşa bırakmak..

bankaya el koyup hakları gasp etmek hakkı nerden geliyor?

şimdi sizin sözünüze dönersek ; BENİM VERGİMLE MAAŞINI ALAN BU YARATIKLAR BENİM BANKADAKİ HAYATİ BİRİKİMLERİNİ ZORLA GASP EDİYOR..

BUNLARA SİZİN SÖYLEDĞİNİZ SÖZ YAKIŞMIYORMU?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •