2.5 dolardan hisseyi halka arz etsinler %51.1 lik hisselerin tamamını ben almayı taahhüt ediyorum hem de OFAC ceza belirsizliği sürüyorken. 638Mx2.5=1.6 milyar dolar eder TVF'nin elindeki %51.1 lik blok hissenin satış fiyatı. 80 milyar dolarlık aktifleri, 7 milyar dolara yakın özkaynakları olan HALKB'nin %51.1 çoğunluk hissesi için ödenecek 1.6 milyar dolar kelepirdir.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Sn. ayhan, hosgeldin. Acmadan once yonetimden izin aldim. Sonra da isim degisikligi olsun diye kilitlediler.
6 aydir bu problemden muzdaribim. Kac kere yonetimde ricada bulundum topik insanlar tarafindan "murit bulmak icin sahsi trade salonuna cevriliyor, hic kimseye faydasi bulunmayacak anlik datalarla gunde tek kisi tarafindan 30 sayfa attiriliyor" diye.
Bu isin icinden ben cikamadim. Blokla diyorsun da, bloklamakla olmuyor ki. Ilk onu denedim. Bazen 6-7 sayfa hicbir mesaj okumadan gecmek zorunda kaldim (hepsi bloklu sahislarin). Devamli al-satlar yazildigi ici, yeni insanlar cevap vermeye basladi. Onlari da bloklamaya basladim. Yazilarini sevdigim, ama alintiliyor diye baska insanlari da blokladim. En sonunda bu is full-time joba dondu.
Genel Kurul tutanaklarindan 4.5 saat fonlarin listesini cikardim. Topige koydum tartismak icin, daha murekkebi kurumadan sayfalarca geride kaldi.
Ondan sonara da ideolojik trollar dadandi. Hicbir seyle alakasi olmayan, yok FETOya, yok TETO'ya, yok Amerikaya sovup sagmaya basladilar. Tamam, forumun amaci degisik fikirleri, bakis acilarini da gormek. Ama bunun bankamiz ile ilgisi olmasi gerekiyor. Adam 2 satiri biraraya getiremiyor, ondan banka ile ilgili ne yazmasi beklenir.
Full stress yani.
Bizim sucumuz neymis ki, hisseye yatirim yapmak istedik diye.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Bu arada sn. TREND, senin reytingi olan bir topigi birakacagin aklima hic mi hic gelmemisti.
Gercekten yanlis dusunmusum hakkinda. Kusuruma bakma.
Dayı merhaba cafen hayırlı olsun aselsan hakkında ne düşünüyorsun biliyorsun bı halka arz muhabbeti var acaba yine bir vole vurabilir miyiz saygılar hürmetler
Yer İmleri