Sayfa 115/246 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 913 - 920 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Fed 25 puan faiz artırmış. Artık duracaksın diyorlar yorumlarda.

Altın 2034 şu an
    Dow 33480 lerde

Altina ilave yapmıyorum sabahı beklicem. Çünkü yeni zirve bekliyorum. Insallah.. Süper bir maliyet olacak benim için zirve görür ise

Dow fake hareket yapıyor bence 33980 e çıkacak. Belki bir show amacli 34400 dener. Sonrasında 32250 görür diye düşünüyorum.

Pozosyonum yok.

Selim bey koruyucu aile olabiliriz bekarlar da olabilir ben araştırdım. Ama çocuk ciddi birsey. İyice sıkı bir denetimden geçiyorlardır. Herkese vermemeleri doğal birsey..

Depremde bir çok çocuk kayıp ve deniliyor ki bu cocuklar tarikat yurtlarına teslim edildi. İşte bunu düşünmek dahi istemiyorum..

Ben başvurumu yaptım. Yani şuna istinaden yazdım size de.. Herkes sorumluluk almaya hazır. Sadece iyi organize edemediler süreci.. Bu da yonetimin suçu.. Kimse kimseyi unutmadı..

Hayatımıza devam ediyor olabiliriz. Ama buna mecburuz.. Oturup ağlamanın hiçbirimze faydası yok..

Depremde yakinlarini kaybetmis insanlar twitter da içlerini döküyorlar.. Ben böyle insanları takibe alırım. Daha öncesinde de var haksızlığa uğramış, kayıplar yaşamış insanlar..Onları da yanliz bırakmadım hiç..

Destek mesajı atarım, twitlerini beğenirim.. Yanınızdayız sizi bırakmıyoruz demek bu. Basit birsey ama çok anlamlı.. Bu insanlar normal hayata dönene kadar ben asla yanliz birakmicam. Belki on yıllar sürebilir..Ama bir gün yeniden mutlu giöreceğim inşallah onlari

Ne yapabiliyorsan işte maddi manevi beraber saricaz yaraları...

Son olarak demokrasi demişsiniz.. Herseyin çözümü eğitim demişsiniz.

Ya ben bu konuya girmeyeyim çok uzun yazarım simdi

Özetle ezilenler ile ezenler arasında sürekli bir döngü var..

Istedigi kadar egitimli olsun gücü eline geciren kesim bir muddet sonra dönüşüyor.

İnsanoğlu değişik birsey

Ben kendimden bile emin değilim her an dua ederim Allahim beni doğru yoldan çıkarma diye..

Çok uykum var..

İyi geceler herkese

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Son olarak demokrasi demişsiniz.. Herseyin çözümü eğitim demişsiniz.

Ya ben bu konuya girmeyeyim çok uzun yazarım simdi

Özetle ezilenler ile ezenler arasında sürekli bir döngü var..

Istedigi kadar egitimli olsun gücü eline geciren kesim bir muddet sonra dönüşüyor.

İnsanoğlu değişik birsey

Ben kendimden bile emin değilim her an dua ederim Allahim beni doğru yoldan çıkarma diye..
    Çok yorgundum ve yaşlı amcalar gibi 9 buçukta falan uyudum. Saat 4 gibi de uyandım. Daha da uyumaya çalıştım ama olmadı ve kalktım çay yaptım. Şu an saat 5:03

Bissürü şey yazmışsınız, hepsine tek tek cevap yazacak vakit yok şu anda (çalışmam lazım). Ama eğitimi hafife almayın demezsem çatlarım. Araştırmalarla sabittir ki eğitimli ya da IQ seviyesi yüksek insanlar empati konusunda daha başarılı. Ve kesinlikle gücü daha iyi yönetme kapasitesine sahipler. Tarihte, bugün hala kendisinden bahsettiğimiz yöneticilere bakın. Hepsinin ortak özelliği entelektüel, eğitimli, bazen düşünür, bazen sanatçı olmaları. Günümüzde bunlar yok, halkın öyle bir beklentisi de yok. Halka göre zaten sanat manat boş işler Frekansımız çok farklı.

Tarihte kral, hükümdar, imparator ya da sultan olan ve aynı zamanda sanatçı, bilim adamı, düşünür, eğitimli veya entelektüel kişilikleriyle plana çıkan birçok önemli figür vardır:

Sultan Mehmed II: Fatih Sultan Mehmed, Osmanlı İmparatorluğu'nun en ünlü hükümdarlarından biridir. İstanbul'un fethi gibi önemli olaylara liderlik etmesinin yanı sıra, şiir, müzik, tarih, dilbilim ve matematik gibi alanlarda da yetenekliydi.

Kral Solomon: Kutsal Kitap'ta anlatılan bir figür olan Kral Solomon, İsrail Krallığı'nın en ünlü hükümdarlarından biridir. Ayrıca bilge ve zeki bir düşünürdü ve İncil'deki Sözler Kitabı'ndaki birçok özlü sözüne ilham verdi.

İmparator Akbar: Hindistan'ın Mughal İmparatorluğu'nun hükümdarı olan Akbar, birçok alanda yetenekliydi. Sanat, mimari, edebiyat, müzik ve felsefe gibi alanlarda ilgiliydi ve Hint kültürü üzerinde kalıcı etkisi oldu.

Kral Henry VIII: İngiltere'nin en ünlü hükümdarlarından biri olan Henry VIII, aynı zamanda şair ve müzisyendi. Ayrıca İngiliz Reformu'nun öncüsüydü ve İngiltere Kilisesi'ni Roma'dan bağımsız hale getirdi.

İmparator Marcus Aurelius: Roma İmparatorluğu'nun son iyi hükümdarlarından biri olarak kabul edilen Marcus Aurelius, felsefe alanında da büyük bir etkiye sahipti. "Kendine Düşünceler" adlı eseri, Stoacılık felsefesi üzerine önemli bir kaynak olarak kabul edilir.

Bunlar dışında, bildiğime göre hemen hemen tüm İran Şahları şairdi.

Bu saydığım, herkesin çok iyi yönetici olduğunu doğruladığı kişilerin, sanat, bilim ve eğitim anlamında sivri olması tesadüf olabilir mi?
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Sayfa 115/246 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •