Don Kişot abi
Sende haklısın !!
Don Kişot abi
Sende haklısın !!
Yaşar Erdiinç hoca yanlış anlamadıysam bu durumu olumlu olarak değerlendiriyor. Yükseliş yavaş yavaş olursa daha iyiymiş...
Fakat benim şahsi görüşüme göre şu an düzeltme devam ediyor. Bunu Osilatörden net olarak görebiliyoruz. Son XU100 yorumuma bakacak olursanız düzeltmenin "yükselen bir düzeltme" olmasından bahsetmiştim ve endeks için 110.xxx hedefini vermiştim. Şimdi tam da böyle oluyor.
Yan yan ve biraz da yükselerek akabinde düşerek bir düzeltme olacağa benziyor. Sonrasında ise 120.xxx hiç de uzak değil gibi. Burada yine osilatörden faydalanacağız.
Şu an Osilatör halen düzeltme konumunda...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bu iş karakolda biter![]()
Böyle tercümeye can kurban...
Yine de ihtiyaç olduğunda elimden geleni yapmaya çalışmak vazgeçemediğim ve dediğiniz gibi hep faydadan çok zararını gördüğüm bir meziyetimdir. Fakat yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum...
Sayın T/A,
son gün al-sat listesi de iş görür.
Emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin....
Eskiden hepimiz idealist gençlerdik.
İnsanları, olayları, dünyayı değiştireceğimize inanırdık.
Halk için, halk adına, halkla birlikte hareket edeceğiz derdik.
Sanat; sanat içindir diyenin karşısına dikilir;
sanat halk içindir diye kükrerdik.
Ömrümüzü hep başkalarına adadık.
Yemedik yedirdik, giymedik giydirdik.
Böylece ömrümüzü tükettik.
Değişen birşey olmadı.
Üstelik işler daha da kötüye gitti.
Yağı eksik, tuzu azla diye sızlanmayın.
İçinizden birinin ortaya çıkıp
"Biz sizin için ne yapabaliriz" demesine de gerek yok.
Sadece aşçının kendi damak tadına uygun
yemek pişirmesine müsaade edin.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Sonuna kadar haklısın Üstadım...
En nihayetinde benim yapabileceklerimin bir sınırı var. Bu konuları öğrene öğrene bu günlere kadar gelebildik. Programcıkta en kötü şeylerden birisi; "temeli düzgün atamamak, algoritmayı hatalı kurmaktır". O nedenle olabildiğince değişik fikir duyarak ona göre bir bakış açısı ve temel kurmak istiyorum. Ne yazık ki her zaman olduğu gibi yine görüş beyan etmek bizim insanımız için zor bir olay!!!
Umarım her şey hayrına ulaşır, hayırlara vesile olur. SPK 'nin yeni teliğinin sonucunda bu site ortaya çıktı. Öncesinde düşünsem de ihtiyaç yok demiştim. Şimdi geldiğimiz durumlarda güzel şeyler oluyor ama hâlen yetersiz. Bunda benim de hatam ve eksiğim muhakkak vardır ama gücüm ancak bu kadarısına yetiyor...
Yer İmleri