Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Ural petrolü ile Brent arasında nerede ise 20 dolar fark var. Bu imkandan Tüpraş yararlanıyor olması lazım.

BBHT'de 3.çeyrekte stok zararı yazacak, sektörde döngü sonuna gelindi vs olumsuz konuştular. Pozisyonda olunca gözlerimiz yerinden fırladı inanamadık vs derlerdi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    acele mi ettin....?usta....
    Haziran düşüşünde lönkte yakalanmıştık, temmuzun ilk haftalarından sonra fışkırtma seansları tekrar başladı ve 2540 dan 2940 lara geldi, obo dediler falan fişmekan derken kendimi tekrar şort tarafında buldum. Eski şortcuyum ben 2940 lardan beri son üç gündür güzel yerlerden işlem yaparak iyi puan topladığımı düşünüyorum.
    Bu sefer düşüşe lönk yakalanmıycam, pala başka birini bulsun
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haziran düşüşünde lönkte yakalanmıştık, temmuzun ilk haftalarından sonra fışkırtma seansları tekrar başladı ve 2540 dan 2940 lara geldi, obo dediler falan fişmekan derken kendimi tekrar şort tarafında buldum. Eski şortcuyum ben 2940 lardan beri son üç gündür güzel yerlerden işlem yaparak iyi puan topladığımı düşünüyorum.
    başka enayi bulsun diyorsun....haklısın ama dikkat et.....

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    vay elini gizliyon demek bozkurt efendi, online gelip yazdın mı mert gibi, yazdıysan da ben görmedim, sonra ben eski shortçuyum diye çık ortaya.. benim bildiğim mert bunu affetmez, hesabını sorar illa ki..

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    tup bu kadar iyiyse bu kchol niye zirvesini delemiyor hala acab
    tup bilançosu onuda tetikler.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

beklentimiz olan 33100 üzeri kaldığı sürece yukarı kanal katlaması devam haftalık grafdır.
    %61 fibo bölgesi olan 34200 hareketi devam ediyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7. Michael burry ( big short daki dayu ) ne var ne yok tüm malı boşaltmış.

1 dene hisse tutuyor.

Hapishanelerde altyuklenici olan bir firma

Hadi bakalım büyük iddia reisten.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    vay elini gizliyon demek bozkurt efendi, online gelip yazdın mı mert gibi, yazdıysan da ben görmedim, sonra ben eski shortçuyum diye çık ortaya.. benim bildiğim mert bunu affetmez, hesabını sorar illa ki..
    Hesap ortada KaraKemal abi, pastayı mert abi tek başına götürecek bizde bakıcaz öyle mi.
    yok üüle üc kuruşa beş köfte, herkülle vuruşmadan kolayınan ekmek pardon pasta yok.
    Şakayı boşver de, sen ne diyon bu üç gündür kasadan eksilen cetonlar hakkında,
    3183 ile grandsupercycle 5.etiketi yapıştırmışlarmıdır
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 134/1000 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •