Sayfa 137/754 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by scurty Yazıyı Oku
    Tamam yenildik ancak avantajlı olan biziz istanbulda ts yeneriz hemde rahat

SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    tabii siz her takımı yenersiniz hatta Ankaragücü'nü bile, bu sene FENER şampiyon olicek hem de en yakın rakibine 10 puan fark atarak, haydi FB
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

2.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Günaydın, Fener artık bana göre en kötüyü fiyatladı.
    eğer FENER en kötüyü fiyatladıysa, daha 11 ay önce gördüğü 5.98 tl fiyat ile acaba neyi fiyatlamıştı? Aydınlatırsan sevinirim.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

3.  Alıntı Originally Posted by Baron Yazıyı Oku
    Mehmet37
    hisse 22'ye geldiğinde çıkmadıysan bence artık ağlamaya hakkın yok. Bedelli vs girerek zaten yeterince ortalamayı aşağı çekmiştiniz diye düşünüyorum...
    çok doğru dedin, 19-22 aralığından Mehmet'in topuklaması gerekirdi

4.  Alıntı Originally Posted by ayyıldız77 Yazıyı Oku
    Fener 26 milyon kar yapmış bir hisse.bide trabzonu kendi sahasında kupada 1-0 yense türü atlıyo.avantajı var.bakalım hisse zaten dipte çıkış yakalama zamanı gelmedi mi bakalım.

Moto E (4) Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    senin dünyadan haberin yok bilader, kârdan bahsediyorsun ama FENER'in sermayesinin tümünü yitirdiği gibi 626 milyon tl de EKSİYE geçtiğini bilmiyorsun, özsermaye 626 milyon tl eksidedir, geçmiş sportif a.ş. zararları 1 milyar tl ye dayanmıştır (dernekten bahsetmiyorum sadece dportif a.ş. den yani FENER'den bahsediyorum), sermaye çoktaaan sıfırlanmıştır, KAP'ta FENER'e tıkla ve bu rakamları içeren bilançolara bizzat bir göz at ve ondan sonra kârdan bahset

5.  Alıntı Originally Posted by Suicider Yazıyı Oku
    İstediğin yere kadar çekebilirsin...Bekliyoruz efendi efendi spekçiğim...Vakti zamanı gelince nasıl olsa paşa paşa alacaksın...Şükür sen düşürdükçe ortalamamızda düşüyor...İzliyoruz seni...Olmadı belli bir kısmıyla trade yaparız...Yaparız yani...Borsa isterse 200 k yapsın...
    aynen öyle yapmaya devam et, düştükçe al, nasıl olsa maliyet düşürmek "tekerleğin icadından bu yana son 5500 yılda yapılmış en büyük icattır" ve bu icata KY bayılır mest olur onunla yatar onunla kalkar, düştükçe al bilader nasıl olsa para senin

6.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    04.03.2020 Fenerbahçe 11.58 tarihe damga vuracak bir rakam ...
    eğer 11.58 tarihe damga vuracaksa, daha 11 ay önce gördüğü 5.98 acaba neye damga vurur dersin? Herhalde 5.98 tarihe damga vuramaz çünkü o spotu 11.58 almış. Hadi 5.98 e bir yer bul bakalım.

7.  Alıntı Originally Posted by swanp1 Yazıyı Oku
    Hani şu 22 yi gördüğünde neden vermedin diyemler varya onlara 1 çift sözüm olacak . Ya siz borsacı degil kumarcısınız yada borsanın b sinden anlamıyorsunuz dönelim 22.40 oldugunda .....

1907 de tam 10 dak durdu nedenmi çünkü kuruluş yılı idi .

Burası 22.40 çok güçlü bir dirençti burayı bir çırpıda geçmesi borsanın kuralına aykırı

O hafta öyle naçlar vardı fenerin ankara gücüne katılması milyonda bir ihtimaldi onu becerdiker

Sonra derbiler vardı . Hani en büyük fenerdi ya o ünvanıda yıktılar GS ezdi geçti .

Sonramı TS macı vardı kupa maçı kim derdiki satılmış E.Y. İstifa ettiği yerde antrenör olarak çıkacak . Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok böyle bir şey .
    Ts macında top çevirdiler ve berabere bıraktılar yenilgi yok . Kadıköyde 1 .0 fenere tur attırır. Boş kaleye atmadılar nedenmi E.Y hiç bir futbolcu sevmiyorda ondan .
    Ali koç E.Y tamamen bitirmek bir daha kadıköyde statın çevresindede gezmesin diye
    Çünkü Ali koç gönderse bu taraftar ( satılmış ) E.Y . Tıvıtırda T.T yaptılar sosyal medyada olmazsa olmaz ilan ettiler .

Sorarım size bu kadar beklentiye göre 22.40 geçilince .Ankara gucu macı alınsa 29 . G.S maçı alınsa 39 .00 .Ts zirat kupa maçında Alınsa şu an 50 tl idi .
    BUNUN İÇİN SATMADIM
    Şimdide satmay niyetim yok yine liğ de 3 lük garanti . İyi bir hocayla .
    TS (zirrat kupası ve ligin intikamı yine alınacak )
    33 hafta beklentim yine .30.xxx
    Sen ne için satmadın biliyor musun? Hayal dünyasında yaşadığın için satmadın. 50 tl yi telaffuz ettiğine göre FENER'e 5 milyar tl değer biçiyorsun ha? Diyecek bir şey bulamıyorum, sadece helal olsun diyorum. Sermayesini tümüyle tüketmiş, sermayeyi tükettiği gibi 626 milyon tl de eksiye geçmiş, geçmiş zararları 1 milyar tl ye dayanmış bir sportif a.ş. ye 5 milyar tl değer biçen birine helal olsun denir başka bir şey denmez.

8. FENER ve BJKAS bilançoları sermaye artırımına ihtiyaç duyuyor. Tüm sportifler sermayelerinin tümünü kaybetmiş durumdadır, özsermayeleri de ciddi şekilde eksidedir. Burada derneklerden bahsetmiyorum, sadece borsaya kote sportif a.ş. lerden bahsediyorum.

30 Kasım 2019 itibariyle:
    FENER: 99 milyon tl olan sermaye tüketilmiş, özsermaye eksi 626 milyon tl, geçmiş zararlar 924 milyon tl
    BJKAS: 240 milyon tl olan sermaye tüketilmiş, özsermaye eksi 966 milyon tl, geçmiş zararlar 1 milyar 206 milyon tl

Tüm sportifler arasında mali durumu en kötü olan işte bu 2 sportiftir (BJKAS FENER). FENER sermayesini tükettiği gibi 6 katından fazla da eksiye geçmiş durumda. Bu 2 sportif bedelli sermaye artırımına ihtiyaç duyuyor çünkü özsermayeler ciddi meblağlarda ekside, ayrıca geçmiş zararlar kalemi de rekor seviyede. Ana ortak olan derneğin elinde bedelliye katılacak kaynak olmadığı için şimdilik bundan imtina ediliyor diye düşünüyorum.

Sayfa 137/754 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •