Sayfa 142/1078 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. İyi Akşamlar ve şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum ve işleriniz inşallah iyi gider.

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    İyi Akşamlar ve şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum ve işleriniz inşallah iyi gider.
    Teşekkürler...

İnşaAllah dediğiniz gibi olur...

İyi akşamlar...

4. Ellerinize sağlık Sn. T/A, şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

sir Guest
    Yolunuz açık olsun. Allah işlerinize kolaylık versin.

THYAO...

Bundan aylar öncesinde hatırlayanlar bilirler: THYAO için dip tesbiti yapmıştım. O zamandan bu zamana da değişen bir durum olmadığı için yeniden yazmadım diye hatırlıyorum...

Şimdi ise durum tesbiti ve Sistemin sağlam senetlerde nasıl güzel çalıştığının gözlemlenmesi adına yazıyorum.

Şimdi hemen akla şu soru gelebilir:

- Trend bitti mi?

Bence görünen henüz bitmedi. Lâkin içerisinde bulunduğumuz düzeltme bu hisse için de kaçınılmaz olduğundan (çünkü çok kaşırı yükseldi ve biraz yük atması lâzım) bir miktar düzeltme yapıyor...

Nereye kadar sorusuna ise grafikte işaretle cevap verdim. Teknik olarak 865-8.55 olan bu seviyeye kadar ki düşüşler normal karşılayacağım düşüşlerdir. Devamında salınımlar ve sonra son dalga ile yeni zirveler test edilerek iş nihayete erecektir...

Şimdilik zirve için hedef vermek doğru olmaz. Fakat yeni zirveler olmasını bekliyorum. Bu hissede henüz iş bitmiş değil!!!

Gerçi aynı durum Endeks için de geçerli ama orada birçok hissenin birleşimi söz konusu olduğundan tek tek hisse analizinden farklı görüntüler ortaya çıkacaktır. O nedenle hisse bazlı bakmakla, Endeks bazlı bakmak birbiri ile karıştırılmasın...

Şimdi grafiğe bakacak olursak; Orta Vadeli Trendin kırılımı; Osilatörün kırılımı ve Sistemin son 5 gündür kırmızı (Turuncu) olması ve eklediğim Fibo seviyeleri üzerinde harekete geçilmiş olması bize durumu net olarak gösteriyor.

En başından beri Sistemi takip eden birisi hiç kafasını yormadan aldığı bu senetten; hayal edemeyeceği kârı elde etmiş olacaktı. Üstelik çok fazla parazit sinyal de üretmemiş. Net sinyaller üretmiş. İşte sağlam senetlerde Sistem böyle iyi çalışlır. Fakat dandik senetlerde çok aşırı dalgalanma ve volatililte olduğundan sağlıklı sonuç üretemeyebilir. O nedenle sürekli sağlam senetleri seçin ve Sistemi sadece bu senetlere uygulayın diyorum...

Son düzenleme : T/A; 18-09-2017 saat: 22:03. Sebep: 8.86-8.55 olarak hatalı girilmiş. Düzeltilmiştir...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi akşamlar.
     Alıntı Originally Posted by sir Yazıyı Oku
    Yolunuz açık olsun. Allah işlerinize kolaylık versin.
    Eksik olmayın... Teşekkürler...

Hayırlı akşamlar...

Hayırlı Günler...

Dün akşam THYAO ile ilgili yorum yaparken destek değerlerini klavye sürçmesi ile hatalı girmişim ve düzelteyim derken de bu defa "." nokta koymayı unutmuşum. Yaşlanıyoruz galiba...

Dün yazarken atladığım bir nokta daha olmuş. Ona da değinmeden geçemeyeceğim:

- Dünkü düşüş ile Fibo seviyelerinin ilk kesişim noktası olan 9.37 - 9.32 aralığı görülmüş oldu. Bu nedenle burası bir ara durak olarak kullanılabilir.

- Bu nedenle buradan gelebilecek olan yükseliş düşüşün tepkisi mahiyetinde olacaktir. Taa ki; ortalamayı geçene kadar. Ortalama ise şu anda 9.74 seviyesinde bulunuyor.

- Ayrıca haftalık ortalama ise 8.43 seviyesinde ve bir miktar zamanla yükselerek dünkü bahsettiğim 8.65 - 8.55 seviyelerine yaklaşacaktır.

Bu durumda da bu tez başka bir yoldan bir kez daha teyit edilmiş olacaktır. Bu seviyeler mutlak değerler değildir. Birkaç kademe altı ya da üstü her zaman olacaktır. O nedenle neden buranın altı görüldü ya da buraya gelemeden yükseldi diye düşünmemek lâzım. İşin felsefesi böyle...

Tıpkı dünkü düşüşle Fibo seviyelerinin altının görüldüğü gibi ama bu seviyeler illâ da bir destek olacaktır. Burada oyalanacak sonra düşecektir. Biraz karışık gibi gelse de zamanla alışılıyor...

Yeşil Işık ve Ortalama üzeri görülmeden yeniden giriş sakıncalıdır!!!

Sayfa 142/1078 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •