Sayfa 155/998 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Viop LIX

dinden bol bişey yok dayucuğum... din bitmez. bitse insanlar başka tapacak şeyler bulur sen onlara kafa yorma.

tanrı sıkıntısıda yok.. stokta bolca var.

mendel bezelyelerini iyi say yeter

dötündeki kuyruk kemiğine inanmayanın dötünden haberi yoksa yabıcak bişey yok.

dünya düzdür diyip geçicen

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sapphire AVM kapandı
    Borçlarına karşılık Kiler Holding tarafından 2019�da 100 milyon dolara Halkbank�a satılan ve 2021'de 48 milyon dolara geri alınan Sapphire AVM kapandı. Kiler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler, AVM bölümü içinde tadilatın tamamlandığını, bir ay içinde ofis kiralamalarının başlayacağını söyledi.

Ülkenin nasıl sorulduğunda minik bir örneği.
    İşte bu olmasi gereken başkanlık sistemi değil bambaşkanlık sisteminin sonucudur. Zamanında hocam olan Burhan Kuzu gibi birisinin savunuculuğunu yaptığı ama hep saç ayağının en önemli ayağı olan adalet kismini tanımlanamayan adamın peşine koşmak ta ilginçti. Eğri adamlardan doğru çizgi bekleyenler tarihte hep olmuştur hep te olacaktir. Ne zaman düzelir, samimiyse hataları kabul edince... Eskiye ileriye sağa sola bakmadan...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cumada milleti dötünden tanıyorum diyen adam din namaz niyaz dersi veriyo lo.

deve sidiğini soğuk iç demedik mi.. ılık içersen olacağı bu amokaçi.

audentes Fortuna iuvat

5. [QUOTE=sindoma53;6887089]
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    alçalan dipler sadece hacim için yapılıyor şuanda 240 dk ortalamayı aşağı kesmeye oynuyor.Becerirse yeni dip arayışına başlayacaklar bu yüzden günlük kapanış önem arz eder.

bir eli ile kurdaleyi tutuyor bir eliyle makası
    9700 altı kapanışa oynamaya çalışıyor bugunlük.
    15.00 daki seneryomuz tutmuş.
    kapanış pıst 9699 kapanış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Aferin lan...MENDEL BEZELYESİ vs. gibi 2 tane bilimin ilk basamağını kullanınca çok karizmatik olmuşsun...

Fen mi çalışıyor muş?

KROSSİNG OVER-DOĞAL SELEKSİYON-VARVASYON...bunları da öğrenince bizimle paylaş...

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Gitmiyorlar patron gitmiyorlar dovusmeden, yakıp yikmadan omertaya sadık olanlar gitmez.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bak bir tüyo vereyim anayasa değişikliği olayının sadece ismi var şuanda altı doldurulmaya başlandığında Cumhurbaşkanlığının yetkileri ile ilgili bölümler konuşulmaya başlandığında gitmeleri kesinleşmiştir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

doğal ereksiyon benim göbek adım..

bana bi tanrı çizin... cennetin % 95 ini arablara ayıran.

hindistanda doğanların suçu neydi

zavallı insanoğlu )

ölümden sonra yok olmama umudu ile taşa tapmış puta tapmış şeytana tapmış yıldıza aya ateşe toprağa doğaya ineğe

tapmış babam tapmış...

Sayfa 155/998 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •