Bugün bir daha gördük ki saldım çayıra mevlam kayıra olmuş tahta, sahipsiz bir görüntü var, adam oluncaya kadar takibi bırakıyorum.
Bugün bir daha gördük ki saldım çayıra mevlam kayıra olmuş tahta, sahipsiz bir görüntü var, adam oluncaya kadar takibi bırakıyorum.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Takozcu uyuya kaldı herhalde o..ç.cuğu...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Uyandı geldi pijj.9.30 dan çevirdi. İyi aile çocuğu..
Yönetim uyuma biraz icraat.şu lisansı ücretsiz uzatın.yeter batırdınız şirketi.darpane gibi şirketi karsız , zararına amme hizmeti veren hale getirdiniz.kimse bu şartlarda gelipte yatırım yapmaz.uyumayın şu lisansı bedelsiz olarak uzatında yatırımcı biraz olsun zararını çıkartın.....
çok değerli arkadaşlarım .ttkomda yıllarımız heba oldu gitti.fonun elinde ttkom tam bir siyasi rant aracına dönüştü bankaların elinde iken güvendeydik.ben tamamen çıkıp vestelbeyaz hissesine geçme kararı aldım vesb hissesi şu anda 8,30- 9 tl arasında gidip geliyor. üretiminin %80 niniavrupaya ve diğer ülkelere ihraç ediyor.yaklaşık 14 tl bu yıl hedef veriliyor. temettü hissesi işyatırımın bu yıl ki temettü beklentisi 1,71 tl olup iyi bir gelir sağlayabilir yatırımcı. ben 21 den tekfen alıp ortalama 25,50 den çıkıp vestelb aldım.portföyümün yarısı tekfende hedefim en az 35 tl.. hakkınızı helal edin yatırım tavsiyesi değilde bilgi niteliğinde yazdım. burada çok temiz yürekli arkadaş var. ttkomda zamanınızı boşuna tüketmeyin fırsatı değerlendirmenizi kazanmanızı isterim. hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin lütfen..ALLAH a emanet olun.
Gerçekten halka arzdan alanların parası pul olmuş.yaklaşık 4 dolardan al yıllarca taşı 50 cente düşsün kağıt.buna resmen dolandırıcılık denir.malesef bu durum pek çok hissede var.ben 2 yıldır topluyorum kağıdı.kesinlikle sonuç almadan çıkmam.finansalları çok iyide olsa pirimli kağıt almam.kağıtları toplayıp yükseltip millete sırayla çalıyorlar.sasa Ereğli Vestel yıllarca tuvalet kağıdı gibi süründü.ne zaman millete çakacaklar o zaman yükseldi.elnette sıra bu tuvalet kağıdına da gelir....
temelci seni ikna etmenin imkanı yok .yazdıklarımın seni bağlamıyacağını biliyorum.hala anlamakta çok zorlandığın bir gerçek var TVFONUNDAKİ hiç bir şirket kar amaçlı çalıştırılmaz.. istihtam amaçlı çalıştırılır hele birde siyasi rant girdimi iş tamam sen bu gerçeği asla kavrayamıyorsun kusura kalmada.sen ağalarla inatlaşıyorsun. buna asla gücün yetmez sen küçük yatırımcısın 500 bin lotla büyük yatırımcı değilsin. buradan ayrılmadan portföy değerim ttkom olarak 90 bin lot idi kısa sürede şimdi 125 bin lot ttkom alabiliyorum..çok şükür ki buradan ayrılma kararı almışım.keşke seni bu sayfalarda hiç okumasaydım o zaman çok daha iyi durumda olurdum buna eminim.itiraf ediyorumki senin yazdıkların beni çok etkiledi.ikna gücün çok yüksek ve türkçeyi çok iyi kulaanıyorsun.ancak doğru düşünmüyorsun sayın temelci. yedirmezler bu yapılanmada sana bunu unutma.birkere vestel beyazın bilançosunu incele orada sayılar konuşuşur.bedavadan hisseyi yükseltemezler. bir şirketin borcu belli alacağı belli ürettiği belli. vs vs..yani. şirketler tesadüfen yükselmiyor. bilmem anlatabildim mi.?
Vestelin patronu bunlardan aşşağı kalmaz.seyyar satıcılıktan gelen arabayla çaput satan birisiydi zamanında.yıllarca yatırımcısına kan kusturdu.kağıtların değerini 10 da bire indirdi.milletin parasını pul etti.en sonunda utanmadan tahsisli sermaye artırımına bedava fiyatlardan milletin kağıdına ortak oldu.ondan sonra şirketin önü açıldı.şimdi zorende de millete kan kusturuyor.sizin para kazanmanıza sevindim.ben bunada sıranın geleceğine inanıyorum.yemettü vermez dediler.ben 1 lira üzeri dedim hep dalga geçtiler.sonra 1.24 temettü aldık.belimizi büken kur atağı ve yönetim oldu.ancak bizi uçurma ihtimali olanda en büyük destekçimizde devlet yönetiminde hisse olmamız.yarın öbürgün lisans süresi ve teşvik alırsak uçarız işte o zaman.....
Yer İmleri