Originally Posted by
Drexty
Sayın Pilavlı hocam; gönlünü rahat tut, çok değil 2-3 ay sonra dolar 3.50 faizler 11 civarı olacak. Nereden biliyorum? Günde memleketin her köşesinden gelen en az 50 kişiyle muhattap oluyorum. İnan bana insanlar bıkmışlar, değişime huzura açlar. Siz bakmayın kiralık anket firmalarına, halkın en az yarısı kin kusuyor ve bunların üçte ikisi daha önce desteklediklerini ve pişman olduklarını haykırıyor. Dün bir adamcağız ağlamaklı oldu konuşurken iflas etmiş, 15 kişi istihdam ediyordum battım diyor, cebimdeki 20 lirayı aldılar hocam diyor, zavallı kalp hastası olmuş. Bugün başı örtülü bir çocuk doktoru hanım geldi CV sini uzattı, aklım çıktı en az 30 tane yurt dışı yayını var. Birisi iftira attı kamudan ihraç edildim diyor. Mahkemeye gidiyorum ohal var reddediliyorum binlerce insan mağdur diyor. Türk halkının ferasetine güveniyorum. Memlekete huzur ve adalet gelecek kutuplaşmalar ortadan kalkacak. Hem Suriye, Mısır vb ülkelerle hem de batı ile ilişkilerimiz düzelecek. Güzel günler göreceğiz az sabır...
Eline sağlık, son zamanlarda okuduğum en değerli yorumdur bu, yorumdan öte gerçeğin ta kendisi, TR'de toplumun her kesiminde bir bıkkınlık var şu anda, işadamından öğrencisine emeklisinden işsizine esnafından işçisine vs her kesimden. İmam hatipliler ne ekonomiyi ne de ülkeyi gerektiği şekilde idare edemediler, bu işi beceremediler. Artık halk da bunu görüyor. Sandıkta gereği yapılacaktır hiç kuşkusuz.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri