Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    acc 0,66 getiri sağlamış, olmaz, olamaz, aman Allah'ım, bana bir şeyler oluyor. nasıl başardılar bunu acaba? çok fena oluyorum, daha fazla yazamayacağım
    Iste acc boyle bir ortam icin ideal fon tipi
    Bunu defalarca belirttim
    Bahar havasi yoksa hisse yogunlar arasinda suan en mantiklisi acc dir diye
    Ama insanoglu iste...acgozlu...

2. GL1 -% 0,34 ! Çok şaşırdım, halbuki portföylerinde % 25'e yakın banka hissesi vardı. EID kazancımızı TUA'ya verdik, el ele baş başa.

3. Hacı haber ver satarken, seni izliyorum, ne koyalım yerine tcd acc tavsiye

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Iste acc boyle bir ortam icin ideal fon tipi
    Bunu defalarca belirttim
    Bahar havasi yoksa hisse yogunlar arasinda suan en mantiklisi acc dir diye
    Ama insanoglu iste...acgozlu...
    dostum haklısın da, diğerleri roketlerken bu eksi yazınca ve uzun uzun sürününce o üstün sabır ve metaneti gösterecek çelik gibi sinir ve piskoloji lazım.

5.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    GL1 -% 0,34 ! Çok şaşırdım, halbuki portföylerinde % 25'e yakın banka hissesi vardı. EID kazancımızı TUA'ya verdik, el ele baş başa.
    Üstadım niye şaşırıyorsun şaşırmayalım diye tablo yaptık ya Tabloda -0.26 gözüküyordu kapanış GL1'de En yakın gerçekleşen tahminimizde MAC ve GMR'de olmuş

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    GL1 -% 0,34 ! Çok şaşırdım, halbuki portföylerinde % 25'e yakın banka hissesi vardı. EID kazancımızı TUA'ya verdik, el ele baş başa.
    Formula Agresif Fonu, hisse senedi yoğun olması nedeniyle, toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak temel analiz yöntemiyle piyasa değerinin iskontolu olduğunu düşündüğümüz BIST'te işlem gören şirket hisselerine yatırım yapar. Yüksek büyüme ve kar payı potansiyelleri için seçilen BIST hisselerinde esnek bir yaklaşımla yatırım yapmaktadır.

bu fon, bence tanıtım sayfasında yazdıkları sıtratejiye göre yatırım yapmaz oldu. geçen yıllarda sanki daha iyiydi. hatırlarsanız para piyasası fonları sayfamızda ben bu fonu sormuşdum, SN Admustafa üstadımız da uzun vadede güzel bir fon olduğunu ve hisseye ayırdığı tutarın tamamını bazan bu fona yatırmayı dahi düşündüğünü yazmıştı. gpg fonunun tanıtımında da çok mükemmel ifadeler var. o tanıtımı okusam, tam benim aradığım fon, böyle bizim yerimize her hafta piyasa koşullarına göre sıtrateji belirleyip hiç bir enstromana bağlı kalmadan şartlara göre yatırımlarımızı değerlendiren bir fon varken ne işim var başka yerde, kalma sakın başka yerde derim kendime. ama maalesef zamanla fonlar da değişiyor. yazdıkları sıtratejiyle uyguladıkları sıtratejiler birbirini tutmuyor. Mevlana boşuna dememiş "ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol" diye. bu sözü fon yöneticilerine de ithaf etmek lazım.

7. [ HTT -12 mk
    Bende bugun saticam zarar ettirdi QUOTE=Mel1005;3880068]Htt ve dzt ne
    oldu, açıklanmadı mı fiyat, bir haftadır yerinde sayıyorlar, satsak mı

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Alıntı Originally Posted by Mel1005 Yazıyı Oku
    Hacı haber ver satarken, seni izliyorum, ne koyalım yerine tcd acc tavsiye

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Banzen cafede paylasiyorum kacirmis olabilirsiniz
    Persembe uzun vadelilerden cikip topyekun tcd aldim...
    13 u icin sansimi deneyecegim

Sayfa 188/1000 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •