GL1 -% 0,34 ! Çok şaşırdım, halbuki portföylerinde % 25'e yakın banka hissesi vardı. EID kazancımızı TUA'ya verdik, el ele baş başa.![]()
Hacı haber ver satarken, seni izliyorum, ne koyalım yerine tcd acc tavsiye
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Formula Agresif Fonu, hisse senedi yoğun olması nedeniyle, toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak temel analiz yöntemiyle piyasa değerinin iskontolu olduğunu düşündüğümüz BIST'te işlem gören şirket hisselerine yatırım yapar. Yüksek büyüme ve kar payı potansiyelleri için seçilen BIST hisselerinde esnek bir yaklaşımla yatırım yapmaktadır.
bu fon, bence tanıtım sayfasında yazdıkları sıtratejiye göre yatırım yapmaz oldu. geçen yıllarda sanki daha iyiydi. hatırlarsanız para piyasası fonları sayfamızda ben bu fonu sormuşdum, SN Admustafa üstadımız da uzun vadede güzel bir fon olduğunu ve hisseye ayırdığı tutarın tamamını bazan bu fona yatırmayı dahi düşündüğünü yazmıştı. gpg fonunun tanıtımında da çok mükemmel ifadeler var. o tanıtımı okusam, tam benim aradığım fon, böyle bizim yerimize her hafta piyasa koşullarına göre sıtrateji belirleyip hiç bir enstromana bağlı kalmadan şartlara göre yatırımlarımızı değerlendiren bir fon varken ne işim var başka yerde, kalma sakın başka yerde derim kendime. ama maalesef zamanla fonlar da değişiyor. yazdıkları sıtratejiyle uyguladıkları sıtratejiler birbirini tutmuyor. Mevlana boşuna dememiş "ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol" diye. bu sözü fon yöneticilerine de ithaf etmek lazım.
[ HTT -12 mk
Bende bugun saticam zarar ettirdi QUOTE=Mel1005;3880068]Htt ve dzt ne
oldu, açıklanmadı mı fiyat, bir haftadır yerinde sayıyorlar, satsak mı
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]
Yer İmleri